Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

3.10.2022

Viimeinen hakupäivä

4.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://aikalaki.fi

Yrityksen osoite

Topeliuksenkatu 7 A

Yhteyshenkilö

Esa Schön

puhelinnumero

0408234892

Sähköpostiosoite

esa.schon@aikalaki.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Aika Oy

Asianajotoimisto Aika Oy on vuonna 1983 perustettu erityisesti työ- ja virkamiesoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Työ- ja virkamiesoikeuden lisäksi hoidamme myös mm. sopimusoikeudellisia, urheiluoikeudellisia ja perhe- ja jäämistöoikeudellisia toimeksiantoja.

Haemme juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaasi kuuluu erityisesti oikeudellinen neuvonta työ- ja virkasuhdeasioissa ja aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen joko toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen tai toimistomme muiden juristien avustaminen toimeksiantojen hoitamisessa.

Tehtävään valittavalta edellytämme työoikeudellista osaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus alalta esimerkiksi työmarkkinajärjestöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä joustavat työjärjestelyt. Olemme Suomen Lakimiesliiton Reilu työnantaja. Panostamme myös henkilöstömme ammatilliseen osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa pian. Lisätietoja antaa AA, VT, OTT Esa Schön 10.10.2022 klo 9–13, puh. 040 823 4892. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen esa.schon@aikalaki.fi