Juristi (Legal Counsel)

Juristi (Legal Counsel)

Julkaisupäivä

16.3.2023

Viimeinen hakupäivä

11.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://bdo.fi

Yrityksen osoite

Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki

BDO Oy

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Haemme lakipalveluiden tiimiimme juristia, jolla on kiinnostusta syventyä yhtiö- ja sopimusoikeuteen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään osana 30 henkilön vero- ja lakitiimiä. Tehtävä sijaitsee ensisijaisesti Helsingin toimipisteellä. Hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti myös etänä sekä muilla BDO:n toimipisteillä.

Roolisi BDO:lla

Tehtävässäsi toimit pääasiassa yhtiöoikeudellisten ja sopimusoikeudellisten toimeksiantojen parissa sekä pääset työskentelemään muidenkin monipuolisten juridiikan kysymysten parissa sekä niihin liittyvien järjestelyiden toteuttamisessa. Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Roolissasi pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa vero- ja lakipalvelutiimiämme. Kollegoinasi ovat myös monipuolisten neuvonantopalveluidemme osaajat. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • ylempää oikeustieteen korkeakoulututkintoa (OTM tai muu soveltuva tutkinto)
  • noin kahden vuoden kokemus esimerkiksi asianajotoimistosta, tilintarkastusyhteisöstä tai muusta vastaavasta asiantuntijaorganisaatiosta, painopisteenä yhtiö- ja yritysoikeus
  • olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn
  • olet järjestelmällinen ja nautit uusien asioiden oppimisesta
  • sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä
  • haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti
  • pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä, ruotsin ja muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja haluamme tukea sinun ammatillista kasvuasi kehittymään pyrkivässä ympäristössä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Tehtävä sijaitsee ensisijaisesti Helsingin toimipisteellä. Hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti myös etänä sekä muilla BDO:n toimipisteillä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa mahdollisimman pian tai viimeistään 11.4.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa Vero- ja lakipalveluiden johtaja Risto Kiviranta, p. 040 773 7759, risto.kiviranta@bdo.fi.

Käy tutustumassa kotisivuillamme mitä BDO voisi tarjota sinulle työnantajana.

BDO Oy
Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 95 000 osaajaa 164 maassa.

To apply for this job please visit ats.talentadore.com.