Yritysjuristi

Yritysjuristi

Julkaisupäivä

23.9.2022

Viimeinen hakupäivä

9.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://heikkilaco.fi/

Yrityksen osoite

Linnankatu 11 b, Turku

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Anna Helistö

puhelinnumero

050 5522 366

Sähköpostiosoite

anna.helisto@paragraaffi.fi

Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy

Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy tarjoaa korkealaatuista ja mutkatonta palvelua pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille sekä asunto- ja kiinteistökauppojen ostaja- ja myyjäosapuolille.

 

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:lle yritysjuristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asianajotoimisto Heikkilä & Co on vuonna 1993 perustettu asianajotoimisto, joka toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella, Uudessakaupungissa ja Raumalla. Asiakkaamme ovat pääasiassa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, yrittäjiä sekä asunto- ja kiinteistökauppojen ostaja- ja myyjäosapuolia. Toimintamme selkärangan muodostavat yritysten avustaminen yritystoiminnan murroshetkissä ja kriittisissä tilanteissa, asuntojen ja kiinteistöjen omistajien avustaminen omistajanvaihdostilanteissa sekä asunto-osakeyhtiöiden, rakentajien ja rakennuttajien avustaminen muun muassa urakan eri vaiheissa. Kasvumme vauhdittamiseksi ja hallitsemiseksi otamme käyttöön eri toimialojen parhaita käytänteitä asiakashankinnassa, asiakaspalvelussa, asiakkaiden juttujen hoidossa ja tiimimme työnteon tavoissa. Lue lisää osoitteessa https://heikkilaco.fi/.

 

Liiketoimintalähtöinen juristi kasvuhakuiseen asianajotoimistoon

Tehtävässä toimit osana 14 henkistä asiantuntevaa tiimiämme ja vastaat monipuolisten toimeksiantojen hoitamisesta itsenäisesti tai osana tiimiä. Toimeksiannot ovat vaihtelevia, mutta ne liittyvät pääsääntöisesti yritysjärjestelyihin, omistajanvaihdoksiin sekä sopimus- ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä yrittäjiä, minkä takia toimit asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta keskeisessä roolissa ja tunnistat liiketoiminnan kannalta merkittävät tekijät. Tehtävässä pääset hyödyntämään konsultatiivista ja liiketoimintalähtöistä otetta osana toimeksiantoja.

Työskentelet ympäristössä, jossa valmiita toimintatapoja ollaan valmiita kyseenalaistamaan. Saat työsi tueksi yhteisöllisen ja kannustavan tiimin, jossa sinuun luotetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Meillä työ- ja vapaa-aika on aidosti tasapainossa – odotamme, että työskentelet sovitun ajan varmistaen, että saat nauttia myös vapaa-ajastasi. Tukeaksemme sinua tässä, tarjoamme laajat etätyömahdollisuudet ja työsuhde-edut, jotka tukevat hyvinvointiasi ja työssä jaksamista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään viisi vuotta valmistumisen jälkeistä relevanttia työkokemusta yritysjuridiikan parista. Omaat aiempaa kokemusta asiakasvastuullisesta työskentelystä ja sinulla on vahva liiketoiminnallinen ymmärrys, joka on voinut kertyä esim. yrittäjänä tai yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, sillä palvelun laatu on tekemisemme keskiössä.

 

Hakijoilta odotetaan

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa
 • Vähintään 5 vuotta työkokemusta yritysjuridiikasta
 • Aiempaa kokemusta asiakasvastuullisesta työskentelystä
 • Vahvaa liiketoiminnallista ymmärrystä
 • Erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa

 

Katsomme eduksi

 • Aiemman kokemuksen yrittäjyydestä
 • Luvan toimia oikeudenkäyntiavustajana

 

Menestyt tehtävässä, mikäli olet nopeasti toimeen tarttuva ja yrittäjähenkinen asiantuntija, joka omaa liiketoimintalähtöisen ajattelutavan. Työskentelet asiakasrajapinnassa, minkä takia odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä kykyä ottaa vahva omistajuus omasta työstäsi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pyrimme aidosti siihen, että sinun olisi hyvä työskennellä meillä. Tähän mennessä meille on kehittynyt ja olemme kehittäneet seuraavia, päätöksentekoosi kenties vaikuttavia toimintatapoja ja työn tekemisen kulttuuria:

 

 • Työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi ja siihen, milloin ja missä teet töitä
 • Meillä ei mikrojohdeta – luotamme siihen, että teet sinulle osoitetut työsi
 • Teemme töitä tiiminä ja kukin tekee töitä pääasiassa omalla mukavuus- ja osaamisalueellaan, mutta saat hoitaaksesi myös uudenlaisia tehtäviä sopivassa määrin
 • Rohkaisemme ja arvostamme uuden osaamisen hankkimista maksamalla koulutuksia sekä järjestämällä sinulle aikaa taitojen hankkimiseen

 

Liittyisitkö joukkoomme?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 9.10.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Asianajotoimisto Heikkilä & Co:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Asianajotoimisto Heikkilä & Co:n toimitusjohtaja ja osakas Timo Heikkilä (010 289 9411), sekä Legal Talent Consultant Anna Helistö (050 5522 366, anna.helisto@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.

To apply for this job please visit paragraaffi.teamtailor.com.