Legal Counsel / Juristi

Legal Counsel / Juristi

Julkaisupäivä

27.3.2023

Viimeinen hakupäivä

12.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://ilmatar.fi/

Yrityksen osoite

Unioninkatu 30, 00100 Helsinki

  • Hakemus sulkeutunut

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on vuonna 2011 perustettu, pelkästään uusiutuvaan energiaan keskittyvä pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja.

Ilmattaren kasvava asiantuntijatiimi etsii joukkoonsa sinua

LEGAL COUNSEL / JURISTI

Haemme nyt vahvistukseksemme kokopäiväistä Legal Counselia/Juristia vakituiseen työsuhteeseen jatkamaan kanssamme puhtaan ja uusiutuvan energiantuotannon menestystarinaa. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa ja pääset osaksi Ilmattaren lakitiimiä, joka vastaa myös compliance-asioista. Olet jo kerryttänyt kokemusta monimuotoisista juristin tehtävistä, mutta et myöskään kaihda rutiinitehtäviä.

Olet aktiivisella otteella mukana eri projekteja koskevissa neuvotteluissa ja hankepalavereissa. Lisäksi laadit, luonnostelet ja kommentoit laaja-alaisesti erilaisia sopimuksia toimintaamme liittyen. Arvostamme halua oppia uutta ja kehittyä työssä. Juristina olet mukana tuulivoiman, aurinkovoiman ja muiden uusiutuvien energiamuotojen ytimessä ja mahdollistat vihreämmän tulevaisuuden.

Toivomme sinulta:

  • Ylempää oikeustieteellistä tutkintoa;
  • Riittävää kokemusta (vähintään 3 vuotta) asianajotoimistosta ja/tai in-housena toimimisesta;
  • Osaamista ja halua edelleen kehittyä sopimusjuridiikassa, yhtiöoikeudellisissa asioissa, M&A:ssa sekä erityisesti  maanhallintaan ja hallintoprosesseihin liittyvissä kysymyksissä;
  • Ymmärrystä projektiliiketoiminnasta ja rakentamisen juridiikasta;
  • Ratkaisukeskeisyyttä, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia;
  • Erinomaista suullista ja kirjallista esityskykyä sekä suomeksi että englanniksi.

Vastineeksi tarjoamme sinulle merkityksellisen työn alan parhaiden asiantuntijoiden parissa luvaten, että yksikään päivä ei ole tässä toimintaympäristössä edellisen kaltainen. Työyhteisönä olemme matalahiearkinen sekä lämminhenkinen, jota kuvastaa myös Ilmattarelle vuonna 2022 myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti. Työaikamme sekä etätyömahdollisuudet ovat joustavat.

Oletko sinä tuleva kollegamme? Lähetä meille kahden sivun ppt-esitys pdf:ksi muunnettuna, jossa kuvin ja muutamin sanoin kerrot meille kuka sinä olet ja mikä sinua motivoi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.4.2023 osoitteeseen rekry@ilmatar.fi.

Lisätietoja paikasta voit kysellä 29.3 klo 14:30-16:30 ja 4.4 klo 9:00 – 11:00 Senior Legal Counsel Marika Aholta, p. + 358 50 62949 sekä 30.3.2023 klo 10:00-12:00 lakiasianjohtaja Anna-Maria Palmroosilta, p. +358 40 507 6968.

 

ILMATAR ENERGY OY

Ilmatar on vuonna 2011 perustettu, pelkästään uusiutuvaan energiaan keskittyvä pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja. Ilmatar Energyn liiketoiminta-alueita ovat uusiutuvan energian tuotanto sekä hankkeiden kehittäminen, rakentaminen ja ylläpito.

Ilmatar omistaa hankkeensa niiden jopa 40-vuotisen elinkaaren ajan. Ilmattaren eri vaiheissa olevien maa-, merituuli- ja aurinkovoimahankkeiden yhteenlaskettu tuotantoteho Pohjoismaissa on 20 GW.

Ilmattarella on toimistot Helsingissä, Malmössä, Maarianhaminassa, Tampereella ja Oulussa.