JURIST/ADVOKAT SPECIALISERAD PÅ FAMILJEFÖRMÖGENHETSRÄTT

JURIST/ADVOKAT SPECIALISERAD PÅ FAMILJEFÖRMÖGENHETSRÄTT

Julkaisupäivä

10.11.2023

Viimeinen hakupäivä

11.12.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://iopartners.fi/sv/

Yrityksen osoite

Fabiansgatan 9 A, 00130 Helsingfors

Yhteyshenkilö

Pontus Baarman

puhelinnumero

040 846 2448

Sähköpostiosoite

pontus.baarman@iopartners.fi

I&O Partners Advokatbyrå Ab

I&O Partners är en advokatbyrå som är specialiserad på affärsjuridik samt familje- och förmögenhetsrätt.

I&O Partners Advokatbyrå Ab är en advokatbyrå specialiserad på affärsjuridik, vars fokusområden omfattar företagsarrangemang, bolags- och avtalsrättsliga ärenden, tvistlösnings- och insolvensrättsliga uppdrag samt juridisk rådgivning till privatpersoner gällande familjeförmögenhetsrätt och tvistlösning. På vårt kontor arbetar cirka 18 jurister. Kontoret är beläget vid Kaserntorget i Helsingfors centrum. Läs mer om oss på adressen  www.iopartners.fi.

 

Vi söker en jurist/advokat som är specialiserad på eller intresserad av familjeförmögenhetsrätt till vårt växande team.

Vi förväntar oss att du har intresse för familjeförmögenhetsrätt. Tidigare arbetserfarenhet av familjeförmögenhetsrätt inom advokatvärlden eller inom motsvarande arbetsuppgifter ser vi som en fördel. Vi uppskattar ett självständigt och målmedvetet arbetssätt, men att du även är en teamspelare. Vi önskar att du behärskar både stora helheter och små detaljer samt att du har bra kommunikationsfärdigheter. Vi förutsätter utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska och engelska ses som en fördel.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med intressanta och utmanande uppgifter i en motiverande arbetsgemenskap i våra moderna utrymmen i Helsingfors centrum samt ibland i vår filial i Lojo. Som en del av vårt team får du arbeta tillsammans med våra kunder och med givande uppdrag. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och personalförmåner. Vi är en organisation med låg hierarki och vi kan stolt säga att vi investerar i våra anställdas work-life balans.

Mer information om platsen fås av partner, advokat Pontus Baarman (tfn +358 40 846 2448, e-post: pontus.baarman@iopartners.fi).

Skicka din ansökan och CV samt löneanspråk senast 11.12.2023 till adressen rekry@iopartners.fi. Vi går igenom ansökningarna efter hand under ansökningstiden och fyller platsen genast då en lämplig person hittas.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@iopartners.fi