Hankintajuristi

Hankintajuristi

Julkaisupäivä

16.9.2022

Viimeinen hakupäivä

2.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://makitalo.fi/

Yrityksen osoite

Eteläesplanadi 12, Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Mäkitalo Asianajotoimisto

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen sekä julkisen sektorin liikejuridiikkaan.

Tutustu työnantajaan

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Mäkitalo Asianajotoimisto Oy:lle hankintajuristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mäkitalo on liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto Helsingin keskustassa, jonka toiminnan fokus on energia-alan, rakentamisen ja julkisen sektorin toimeksiannoissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia liikejuridiikan palveluita yhtiöoikeudellisten kysymysten ratkaisemisesta juridiseen projektinhallintaan ja riidan ratkaisuun. Koemme tärkeäksi kestävien asiakassuhteiden luomisen toimivien ratkaisujen ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämisen kautta. Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva asiantuntijakuntamme toimii usealla eri osaamisalalla – töitä tehdäänkin erilaisissa kokoonpanoissa ilman tiukkoja praktiikkarajoja. Mäkitalo koostuu noin 30 asiantuntijasta, jotka luovat yhdessä ainutlaatuisen yhdistelmän oikeudellista erityisosaamista ja toimialatuntemusta. Lue lisää osoitteessa https://makitalo.fi/ ja https://www.paragraaffi.fi/tutustu-tyonantajiin/makitalo/.

 

Hankintalainsäädäntöön ja -käytäntöihin perehtynyt juristi

Avustat asiakkaitamme kaikissa julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa ja huolehdit asiakkaidemme hankintojen kilpailuttamisesta sekä niihin liittyvistä valitusprosesseista. Tehtäviisi lukeutuu monipuolinen oikeudellinen neuvonanto erityisalojen hankintalakiin liittyen. Hankinta-asioiden lisäksi avustat asiakkaitamme muissa oikeudellisissa kysymyksissä, jotka voivat liittyä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi yhtiöoikeuteen tai yritysjärjestelyihin. Työskentelemme erilaisissa kokoonpanoissa yli praktiikkarajojen, joten pääset kehittämään osaamistasi liikejuridiikan eri osa-alueilla.

Haluamme, että viihdyt mäkitalolaisena – tarjoamme työsi tueksi kannustavan ilmapiirin ja yhteiset ajanvietot. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut työsi ja hyvinvointisi tueksi. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään kolme vuotta aiempaa kokemusta hankintajuridiikasta, minkä lisäksi omaat vahvan sopimusoikeudellisen sekä hankinta- ja erityisalojen hankintalain osaamisen. Kilpailuoikeudellinen osaaminen sekä ymmärrys valtiontukisääntelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on aito kiinnostus hankinta-asioita kohtaan ja omaat halun kehittää osaamistasi myös muilla liikejuridiikan osa-alueilla.

 

Hakijoilta odotetaan

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM)
  • Vähintään 3 vuotta kokemusta hankintajuridiikasta
  • Vahvaa sopimusoikeudellista sekä hankinta- ja erityisalojen hankintalain osaamista
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vahvoja sosiaalisia taitoja
  • Oma-aloitteellista ja motivoitunutta asennetta

 

Katsomme eduksi

  • Kilpailuoikeudellisen osaamisen ja/tai valtiontukisääntelyn tuntemuksen

 

Menestyt tehtävässä, mikäli hankintalainsäädäntö on sinulle jo entuudestaan tuttua ja olet päässyt soveltamaan osaamistasi käytännössä. Toivomme, että omaat vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, otat työstäsi vahvan omistajuuden ja kehität omaa asiantuntijuuttasi mielelläsi myös muilla oikeudenaloilla. Parhaat valmiudet tehtävässä menestymiselle antaa aito kiinnostus hankinta-asioita kohtaan sekä halu kehittyä käytännön työn parissa.

 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 2.10.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Mäkitalon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Erica Holmlund (050 5766 752, erica.holmlund@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.