Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

25.5.2023

Viimeinen hakupäivä

11.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.mannistopalmula.fi

Yrityksen osoite

Kristiinankatu 5 B 10, 20100 Turku

Yhteyshenkilö

Janne Palmula

puhelinnumero

0404820302

Sähköpostiosoite

janne@mannistopalmula.fi

Männistö & Palmula Asianajotoimisto

Männistö & Palmula Asianajotoimisto on valtakunnallisesti toimiva erimielisyyksien ratkaisemiseen erikoistunut asianajotoimisto.

Männistö & Palmula Asianajotoimisto on yritysten ja yksityishenkilöiden vaativiin oikeudenkäynteihin keskittynyt valtakunnallisesti toimiva asianajotoimisto. Palvelemme asiakkaitamme muun muassa rakennusurakoihin, toimitussopimuksiin, työturvallisuuteen, yhtiöoikeuteen ja vakuutussopimuksiin liittyvissä riita-asioissa. Asiakkaamme tuntevat meidät työn laadusta ja ainutlaatuisesta tuloksellisuudesta.

Etsimme nyt tiimiimme kehittymishaluista juristia.

Olet äskettäin valmistunut tai pian valmistuva oikeustieteen maisteri. Olet analyyttinen ja hyvä kommunikoimaan, nautit ihmisten auttamisesta ja tulosten saavuttamisesta. Pidät itsenäisestä, vaihtelevasta ja ratkaisukeskeisestä työstä. Käytät tietotekniikkaa sujuvasti.

Haluat kehittyä erinomaiseksi oikeudenkäyntiasianajajaksi ja haaveenasi on osakkaan rooli. Olet valmis näkemään vaivaa tavoitteesi eteen ja haluat saada palautetta työstäsi. Pyrit koko ajan kehittämään itseäsi ja osaamistasi, ja osaat itsekin arvioida omaa työtäsi kriittisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tavoittelemaan unelmaasi. Saat hoitaa haastavia oikeudenkäyntejä, työskennellä asiakkaiden kanssa ja osallistua monipuolisesti toimiston kehittämiseen. Työsi on itsenäistä ja vastuullista. Emme kuitenkaan jätä sinua yksin, vaan osakkaamme sparraavat sinua työssäsi jatkuvasti. Työaikasi ovat joustavat ja lupaamme, että sinulle jää aikaa myös muulle elämälle.

Meillä on tilava ja viihtyisä toimisto aivan Turun keskustassa, jossa voit työskennellä silloin, kun et halua tehdä töitä etänä. Sinulle sopivimman työskentelypaikan saat valita itse.

Toivomme, että pystyisit aloittamaan työssä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuussa 2023.

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Vaikutuksen teet liittämällä mukaan myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi. Hakemukset pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2023 mennessä osoitteeseen toimisto@mannistopalmula.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@mannistopalmula.fi