Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

12.9.2022

Viimeinen hakupäivä

25.9.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://rotio.fi

Yrityksen osoite

Oulu

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Anna Helistö

puhelinnumero

050 5522 366

Sähköpostiosoite

anna.helisto@paragraaffi.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Rotio Oy

Rotio Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen talouden, juridiikan, verotuksen ja IT-puolen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys.

Etsimme nyt asiakkaallemme Rotio Oy:lle juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun

Rotio Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen talouden, juridiikan, verotuksen ja IT-puolen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Rotio toimii valtakunnan laajuisesti ja työllistää noin 20 eri alan asiantuntijaa. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Raahessa, Kokkolassa ja Kalajoella. Yhtiön vuoden 2022 liikevaihto on 1,8 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 122 tuhatta euroa.

Rotion tavoitteena on tuottaa palveluita, joita he itse yrittäjinä haluaisivat saada sekä tarjota mielenrauhaa yrityksille talous-, laki- ja veroasioihin. Yhtiössä panostetaan vahvan substanssin lisäksi yhteistyöhön ja selkeyteen. Palveluidensa ja erityisosaamisensa kautta Rotio haluaa tuottaa lisäarvoa asiakkailleen sekä pitää kiinni lupauksestaan: Yrittäjää ei jätetä! Tutustu tarkemmin Rotioon osoitteessa https://rotio.fi.

 

Juristi monipuolisiin asiantuntijatehtäviin sopimusoikeuden ja yrityskauppojen pariin

Rotiolla työskentelet juristina asiantuntijapalveluissa monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtävänkuva painottuu sopimus- ja yhtiöjuridiikkaan sekä yrityskauppoihin. Roolissasi tuet asiakasorganisaatioita liike-elämän jokapäiväisissä sopimusoikeudellisissa asioissa ja erilaisissa muutostilanteissa. Työnkuvasi koostuu muun muassa asiakasorganisaatioiden yrityskauppaprojekteista ja sukupolvenvaihdoksista. Tuet asiakasorganisaatioita juridisesti sopimusoikeudellisissa asioissa laatien sopimuksia sekä varmistaen, että kaikki sopimukset ja asiakirjat ovat juridisesti päteviä ja asiakkaan edun mukaisia. Työpöydälläsi ovat esimerkiksi yrityskauppoihin liittyvät sopimukset ja sitoumukset, mukaan lukien kauppakirjat sekä sukupolvenvaihdoksen sopimuskokonaisuudet. Osallistut myös Due Diligence-prosesseihin sekä huolehdit juridisesta dokumentaatiosta. Kokemuksesi mukaan voit myös osallistua yrityskauppaneuvotteluihin.

Tarjoamme monipuolisen ja laajan tehtäväkentän, jossa pääset hyödyntämään sopimus- ja yhtiöjuridiikan ja yrityskauppojen osaamistasi. Rotion tarjoamien verotuksen asiantuntijapalveluiden kautta pääset myös kasvattamaan asiantuntijuuttasi verotuksen toimialakentällä. Emme odota sinun osaavan kaikkea, vaan pääset kehittämään osaamistasi asiantuntevan tiimin tuella. Rotiolla töitä tehdään avoimessa ja rennossa ilmapiirissä. Rotion asiantuntijoita yhdistää vahva asiantuntijuus ja halu tuottaa laadukkaita palveluita asiakkaille.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään 3–5 vuotta työkokemusta relevanteilta oikeudenaloilta. Ideaalikandidaatilla on aiempaa kokemusta yhtiö- ja sopimusoikeudesta ja yrityskaupoista esimerkiksi asianajotoimistosta, asiantuntijaorganisaatiosta ja/tai in-house juristin tehtävistä. Osaat laatia kauppakirjoja ja muita yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdoksiin liittyviä sopimuksia sekä sinulla on kyky arvioida omaa tekemistä kriittisesti. Ymmärrys kirjanpidosta sekä kokemus työoikeudesta katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotetaan

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM/OTK) ja vähintään 3–5 vuotta relevanttia työkokemusta
  • Käytännön kokemusta yhtiö- ja sopimusoikeudesta sekä yrityskaupoista
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi

  • Ymmärryksen kirjanpidosta ja taseenlukutaidon
  • Aiemman kokemuksen työoikeudesta ja verotuksesta
  • Muun kielitaidon

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta sopimus- ja yhtiöoikeudesta sekä yrityskaupoista. Omaat vahvat yhteistyö – ja vuorovaikutustaidot sekä olet eteenpäin pyrkivä ja oma-aloitteinen.

 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 25.9.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Rotio Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Anna Helistö (050 5522 366, anna.helisto@paragraaffi.fi).

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.