Veroasiantuntija

Veroasiantuntija

Julkaisupäivä

15.3.2023

Viimeinen hakupäivä

2.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://s-ryhma.fi/

Yhteyshenkilö

Klaus Alopaeus

puhelinnumero

010 768 1914

Sähköpostiosoite

klaus.alopaeus@sok.fi

SOK

S-ryhmän osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, eli tuttavallisemmin SOK, tuottaa S-ryhmän yrityksille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita sekä vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä.

Haluaisitko päästä työskentelemään Suomen suurimman yksityisen työnantajan verotuksen ohjauksen ja neuvonnan parissa? Etsimme SOK:n Talouden yksikköön Veroasiantuntijaa!

 

Tehtävänkuvaus  

SOK Talous vastaa koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä sekä yhteisten talous- ja palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Sen lisäksi Talouden vastuulla on SOK-yhtymän taloussuunnittelu ja -seuranta. Tuotamme tehokkaasti palveluita, jotka tuovat lisäarvoa S-ryhmän liiketoimintojen johtamiseen.

Pääset tässä tehtävässä ottamaan vastuuta S-ryhmätasoisesti verotuksen ohjauksesta ja neuvonnasta eri verolajeissa. Tulet olemaan tärkeässä roolissa koko konsernin tulosjärjestely- ja verosuunnittelussa, sekä veroprosessien ohjauksessa. Työpäivien sisällöt ovat monipuolisia ja pääset tekemään yhteistyötä yrityksemme eri asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän kannalta merkittävimpiä sidosryhmiä ovat esimerkiksi liiketoiminta, kirjanpidon ohjaus, rahoitus ja sisäisen palvelukeskuksemme eri funktiot. Lisäksi työnkuva sisältää verotukseen liittyvien koulutuksien pitämistä S-ryhmälle.

Millä taidoilla menestyt tehtävässä? 

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista työkokemusta verotuksen parista. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää tämänkin tehtävän osalta ja toivomme sinun jakavan tämän arvon kanssamme. Tehtävä sisältää paljon konsultointia ja neuvontaa, jonka vuoksi sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat keskeisessä roolissa. Etsimämme henkilö omaa vahvat ongelmanratkaisutaidot ja halun toimia ratkaisukeskeisesti sekä itsenäisesti.

  • Ylempi korkeakoulututkinto (KTM, OTM, HTM tai vastaava)
  • Useamman vuoden työkokemusta verotuksen parista
  • Hallitset eri verolajien  (tuloverotus ja arvonlisäverotus) lainalaisuudet
  • Oma-aloitteinen ja aktiivinen toimintaote
  • Vakuuttavat viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Mitä voimme tarjota sinulle? 

  • Vakaan, joustavan ja kehityshakuisen työympäristön, jonka toiminta pohjautuu vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen
  • Työskentelymuotona hybridityö, eli mahdollisuus työskennellä etänä tai Vallilassa Ässäkeskuksessa
  • Isona talona meillä on tarjota monipuolisia ura- ja kehityspolkuja talon sisällä
  • Ässäläisten laajat ja monipuoliset työsuhde-edut; meillä saat alennusta ja bonusta omista tuotteistamme ja palveluistamme yli 1 800:sta toimipisteestä aina Hangosta Inariin
  • Perinteiset: vapaa-ajan kattava vakuutus, kulttuuri-/virike-etu, maksuton kuntosali Ässäkeskuksella ja tuettu lounasetu henkilöstöravintolassa

Hakuohjeet 

Nyt haluaisimme vuorostaan kuulla sinusta! Viimeinen päivä hakea tätä tehtävää on sunnuntaina 2.4, mutta käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla. Mikäli haluat vielä keskustella tehtävästä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit soittaa rekrytoivalle esihenkilölle Klaus Alopaeukselle 16.3 klo 12-13 ja 21.3 14-15. Hänet tavoittaa numerosta 010 768 1914 tai sähköpostilla klaus.alopaeus@sok.fi

S-ryhmän osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, eli tuttavallisemmin SOK, tuottaa S-ryhmän yrityksille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita sekä vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee noin 2000 asiantuntijaa vaativissa liiketoiminnan kehitystehtävissä, IT:n, digikehityksen ja muotoilun parissa, hankinnassa, taloushallinnossa, kiinteistö- ja energiatehokkuusalalla, HR:ssä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa. 

To apply for this job please visit sok.wd3.myworkdayjobs.com.