Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

20.9.2022

Viimeinen hakupäivä

20.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://turre.com

Yrityksen osoite

Malminkatu 28, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Herkko Hietanen

puhelinnumero

0503841634

Sähköpostiosoite

herkko.hietanen@turre.com

Turre Legal Oy

Etsimme joukkoomme juristia palvelemaan startup- ja kasvuyritysasiakkaitamme. Etsimme henkilöä, jolle on valmistumisen jälkeen kertynyt jo jonkin verran työkokemusta. Katsomme eduksi erityisesti yhtiö-, sopimus-, immateriaali- tai vero-oikeuden osaamisen. Meillä ei kuitenkaan tehdä töitä vain yhden oikeudenalan parissa: pienessä toimistossa pääset tekemään myös itsellesi täysin uusia juttuja.

Etsimämme henkilö uskaltaa ottaa vastuuta asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä haluaa ymmärtää juridiikan lisäksi liiketoimintaa, riskien hallintaa ja ihmisiä.

Asiakkaamme ovat pääosin pienien ja keskisuurten IT-alalla toimivien yrityksien johtajat, joiden ongelmia ja tarpeita ratkaisemme oikeudellisilla palveluilla.

 

Erotumme alan muista toimijoista varsinkin seuraavissa:

Viestintä. Puhumme ymmärrettävää kieltä ja otamme kantaa. Asiakkaamme löytävät palvelumme verkon ja verkostojen kautta. Näymme ja kuulumme sekä verkossa että perinteisessä mediassa.

Tuotteistus. Uskomme palveluihin, joita on helppo ostaa, myydä ja toteuttaa. Vaikka asianajossa on paljon käsityötä, niin tasainen laatu syntyy tuotteistamalla ja tuotetta jatkuvasti parantamalla.

Valitsemme asiakkaamme. Lakiala on riippuvainen asiakkaan ja juristin välisestä kemiasta. Jos homma ei toimi, ohjaamme asiakkaan toisaalle. Tällä tavoin töitä on kiva tehdä ja asiakkaat saavat palveluistamme arvoa.

Emme ole tai halua olla kovin perinteinen lakialan toimisto.  Tästä syystä etsimme henkilöä, joka ei pelkää täysin uudenlaiseen työympäristöön siirtymistä, insinöörien kanssa työskentelyä, huonoa huumoria tai omatoimista tekemistä. Meille on tärkeää, että töissä on rento ilmapiiri – me riidellään ammatiksemme, joten emme oikein jaksaisi riidellä tai pönöttää töissä.

 

Ketä haemme?

Edellytämme tutkintoa kotimaisesta yliopistosta. Kokemusta tulisi olla jo jostain valmistumisen jälkeisestä alan työpaikasta.

Varmasti kerrot, jos sinulla on AA-koe suoritettuna, varatuomarin titteli tai lupalakimiehen paperit plakkarissa. Mikään näistä ei ole kuitenkaan edellytys työn saamiselle. Haemme kokemusta, oikeaa asennetta, kykyä hoitaa homma ja henkilöä, jonka kanssa haluamme työskennellä.

 

Meiltä saat:

Vastuuta. Vedä helminauhat kaulaan tai rusetti suoraan. Pääset tapaamaan asiakkaita ja vaikuttamaan itse työsi tuloksiin.

Kokemusta. Vastaat itsenäisesti mitä erilaisimmista toimeksiannoista koko niiden elinkaaren ajan, aina myynnistä lopputaputteluihin. Olemme alan uudistaja ja se näkyy työtavoissamme.

Vapaa-aikaa. Emme tee töitä yömyöhään tai viikonloppuisin – koskaan.

Osaamista vastaavan palkan ja edut.

 

Kiinnostaako?:

Hyvä.

Kirjoita hakemus. Ensimmäinen tehtäväsi on erottua joukosta ja vakuuttaa, että voisit olla se henkilö, jota haemme. Osoita kykysi ja kerro, mitä voit tuoda tiimiimme.
Lue ohjeet alta. Emme etsi huippu-CV:tä vaan työkaveria, joka viihtyy kanssamme.
Lähetä hakemus herkko.hietanen(at)turre.com tai täytä hakulomake. Älä istu hakemuksen päällä, palkkaamme ensimmäisen sopivan henkilön.
Tule haastatteluun. Haastattelemme nopealla aikataululla joko etänä tai Kampin toimistolla.

 

Ohje:

Osoita arvosi. Mieti, mitä konkreettista voit tuoda tiimiimme. Arvioimme, onko meillä yhteinen tulevaisuus. Vakuuta meidät siitä kertomalla, mitä olet aikaisemmin tehnyt, missä onnistunut ja missä epäonnistunut.

Kaksipuolinen haastattelu

Uskomme että työhaastattelun tulisi olla kahden tahon tunnustelu siitä, toimisiko suhde. Jos tuntuu, että suhteemme vakavoituu, saat meiltä nykyisten ja entisten työntekijöiden yhteystiedot. Kysy heiltä, mitä on odotettavissa. Päätä vasta sen jälkeen haluatko meille. Sitä ennen voit kuunnella podcastin, joka valaisee arvojamme, työkulttuuria ja asiakkaitamme.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen herkko.hietanen@turre.com