Vastaava lakimies

Vastaava lakimies

Julkaisupäivä

12.9.2022

Viimeinen hakupäivä

25.9.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.tyollisyysrahasto.fi

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Emmi Piirainen

puhelinnumero

050 471 5599

Sähköpostiosoite

emmi.piirainen@paragraaffi.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Työllisyysrahasto

Etsimme nyt asiakkaallemme Työllisyysrahastolle vastaavaa lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin

Työllisyysrahasto on muodostunut vuonna 2019 koulutusrahaston ja työttömyysvakuutusrahaston yhdistymisen seurauksena. Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä ja luodaan hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutostilanteissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Työllisyysrahaston visio on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaita ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Työllisyysrahasto opastaa ja neuvoo työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistuu toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen ja toiminnan tehostaminen ovat Työllisyysrahaston keskeiset tavoitteet. Työllisyysrahastossa panostetaan henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin. Rahastossa töitä tehdään ihmisläheisessä ja välittömässä ilmapiirissä asiakaslähtöisesti. Tutustu tarkemmin Työllisyysrahastoon osoitteessa http://tyollisyysrahasto.fi.

 

Aikuiskoulutusetuuksien vastaava lakimies itsenäisiin ja monipuolisiin juridisiin tehtäviin

Tehtävässä vastaat aikuiskoulutusetuuksien kokonaisuudesta ja toimit aktiivisesti liiketoiminnan ja asiakastyön tukena.

Päivittäinen työnkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen. Vastaat prosessien lainmukaisuudesta sekä liiketoiminnan juridisesta tuesta. Työnkuvaasi sisältyy myös toiminnan laadunvarmistaminen juridisesta näkökulmasta, lainsäädännön muutoksiin reagoiminen ja linjausta vaativien kysymysten ratkaiseminen. Arvioit toimeenpanijan näkökulmasta lakien ja linjausten toimivuutta sekä osallistut lainsäädännön kehittämiseen. Yksi osa tehtävääsi on sidosryhmäyhteistyö, ja keskeisimpiä sidosryhmiä ovat esimerkiksi ministeriöt, oppilaitokset ja muut jatkuvaan oppimiseen liittyvät tahot. Tulet työskentelemään yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien kanssa, kuten viestinnän, compliance officerin ja tietosuojaosaajien kanssa. Halutessaan tehtävässä pääsee myös tuottamaan sisältöä, esimeriksi blogikirjoitusten muodossa. Tehtävä vaatii oman työn johtamisen taitoja ja oma-aloitteista työotetta. Uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja osaat priorisoida tehtäviä. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja mieltymystesi mukaan.

Tehtävä sijoittuu asiakkuudet-organisaatioon, jossa työskentelee myös lisäksesi kaksi muuta vastaavaa lakimiestä ja useita juristeja. Lähityöyhteisösi on etuuspalveluiden organisaatio, johon kuuluu kolme etuuspalvelutiimiä sekä prosessi- ja palvelukehitystiimi. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät sekä itsenäisen työnkuvan. Emme odota sinun osaavan kaikkea, vaan saat kehittää osaamistasi innostavassa ympäristössä, asiantuntevien kollegoiden tuella. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin monin eri tavoin ja Työllisyysrahastolla työskennellään joustavasti hybridimallilla. Työyhteisössämme puhalletaan yhteen hiileen ja töitä tehdään välittömässä ja rennossa ilmapiirissä, tekemisen meininkiä unohtamatta.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja sinulle on kertynyt jo jonkin verran opintojen aikaista tai valmistumisen jälkeistä relevanttia kokemusta esimerkiksi asiakaspalveluorganisaatiosta, jonka kautta ymmärrät liiketoiminnan arkea.

Hakijoilta odotetaan

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM/OTK)
  • Opintojen aikaista tai valmistumisen jälkeistä relevanttia kokemusta, jonka kautta ymmärrät liiketoiminnan arkea
  • Liiketoimintalähtöisyyttä ja kiinnostusta toimia osana liiketoimintaa

Katsomme eduksi

  • Aiemman kokemuksen suomalaisesta etuuskäsittelystä
  • Asiakaspalveluhenkisyyden
  • Legal design ja hyvä hallinto -osaamisen

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja oman työn johtamisesta sekä osaat priorisoida tehtäviä ja tehdä päätöksiä työssäsi. Omaat vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisen työotteen.

 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 25.9.2022. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Työllisyysrahaston kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Emmi Piirainen (050 471 5599, emmi.piirainen@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.