Privacy Associate (Helsinki Associate Program)

Privacy Associate (Helsinki Associate Program)

Julkaisupäivä

1.11.2023

Viimeinen hakupäivä

30.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://advisense.com/

Yrityksen osoite

Annankatu 34, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Merikukka Laulainen

puhelinnumero

+358 50 465 2991

Sähköpostiosoite

merikukka.laulainen@advisense.com

  • Hakemus sulkeutunut

Advisense

Advisense is a leading governance, risk and compliance powerhouse, offering best-in-class services and tech solutions to the European industry.

Etsimme uutta Associatea Privacy-tiimiimme, osaksi Cyber & Digital Risk -yksikköä. Olemme tietosuoja- ja kyberturvasääntelyyn erikoistuneita asiantuntijoita, ja autamme asiakkaitamme noudattamaan sääntelyä, varmistamaan henkilötietojen käsittelyn turvallisuutta ja navigoimaan muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Associate-ohjelmassa pääset oppimaan tietosuojan hallinnasta, henkilötietojen käsittelyä koskevasta sääntelystä ja kehittymään tietosuojaosaajaksi työskentelemällä monenlaisille asiakkaille useilla eri toimialoilla.

Etsimme vastavalmistunutta tai opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa, jolla on kiinnostusta liittyä joukkoomme ja kasvaa tietosuoja-asiantuntijaksi kanssamme. Associate-rooli räätälöidään osaamisesi mukaan. Tärkeämpiä ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote työtä kohtaan, sekä aito kiinnostus oppia tietosuojasta ja sen toteuttamisesta eri konteksteissa. Meidän työssämme tärkeää on huolellisuus, nopea ja tehokas ongelmanratkaisu, sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä niin suomeksi kuin englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Advisense on johtava Governance-, Risk ja Compliance (GRC) -yritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja teknisiä ratkaisuja eurooppalaisille toimijoille. Meitä on paikallisesti n. 30 asiantuntijaa Suomessa ja yhteensä yli 450 ammattilaista eri toimipaikoissamme.

Jos kiinnostuit avoimesta Associate-paikasta, lue lisää meistä ja hakuprosessistamme tästä.

Lisätietoja antaa Merikukka Laulainen (+358 50 465 2991) 10.11 klo 15-15:30 ja 15.11 klo 10-11.