Knowledge Management -harjoittelijoita

Knowledge Management -harjoittelijoita

Julkaisupäivä

19.9.2022

Viimeinen hakupäivä

2.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteyshenkilö

Anni Salo

puhelinnumero

050 407 9579

  • Hakemus sulkeutunut

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Haemme nyt pääkonttorillemme Helsingin keskustaan KM Trainee -harjoittelijoita noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Harjoittelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa monipuolisten tehtävien parissa. KM-harjoittelijamme pääsevät tutustumaan laajasti eri oikeudenaloihin, mikä voi auttaa myös tulevan erikoistumisalan valinnassa. Työ antaa hyvät valmiudet erilaisten tietolähteiden käyttöön ja oikeudellisen tiedon hallintaan. Luvassa on siis erinomainen mahdollisuus tutustua eri oikeudenaloihin!

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Boreniuksen KM-harjoittelijat avustavat noin sataa juristiamme. Tulet toimimaan osana kahdeksan hengen KM-tiimiä.
Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • oikeudellisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä
  • intranetin päivittämistä
  • juridisten julkaisujen luettelointia
  • käännöstehtäviä ja muita vaihtelevia tietopalvelun työtehtäviä.

Meille on tärkeää, että jokainen harjoittelijamme kykenee edistämään opintojaan suunnitellussa aikataulussa, ja siksi KM-harjoittelijamme sopivat työvuoroistaan joustavasti keskenään.

”KM Traineet avustavat juristeja monipuolisissa tiedonhakuun liittyvissä tehtävissä. Mielenkiintoisimpia ovat olleet erilaiset oikeudelliset selvitystehtävät, jotka voivat liittyä minkä tahansa praktiikan toimeksiantoihin ja joiden parissa pääsee haastamaan omia tiedonhakutaitojaan. Meillä on todella tiivis ja auttavainen tiimi, jonka kanssa työpäivät sujuvat mukavasti.”

Oona Uusimaa
KM Trainee

 

Minkälainen osaaminen auttaa sinua onnistumaan?
Arvostamme hyvää oikeusjärjestelmän yleistuntemusta sekä mahdollista aikaisempaa kokemusta tietokantojen käytöstä ja tiedonhausta.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • tarkkuutta ja laadusta tinkimätöntä asennetta
  • yhteistyötaitoja ja oma-aloitteista työotetta
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • vähintään 160 suoritettua opintopistettä.

Miksi Borenius?
Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten tapahtumien muodossa.

Liity tiimiimme
Toimita suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 2.10. alla olevan linkin kautta. Toivomme, että voit aloittaa tammi- tai helmikuun alussa 2023. Tehtävä on osa-aikainen, ja se jaksotetaan kahdelle tai kolmelle päivälle viikossa.

Lisätietoja tehtävästä saat KM-harjoittelijoiden esihenkilöltä KM Lawyer Anni Salolta, puh. 050 407 9579 tiistaina 20.9. klo 14–15 ja keskiviikkona 28.9. klo 14–15.