Junior ja Senior Legal Trainee -positioita Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun

Junior ja Senior Legal Trainee -positioita Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun

Julkaisupäivä

13.11.2023

Viimeinen hakupäivä

26.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteyshenkilö

HR Specialist Sanni Kirmanen

puhelinnumero

0503463587

Sähköpostiosoite

sanni.kirmanen@eversheds.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Tutustu työnantajaan

For you,
for your success.
And for what’s next.

Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Yrityksemme on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus, immateriaalioikeudet ja ICT sekä kiinteistöasiat. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. www.eversheds.fi.

Haemme

Oikeustieteen opiskelijoita Junior ja Senior Legal Trainee -positioihin

osa-aikaisiin työsuhteisiin Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun toimistoillemme.

Haemme eri opintojen vaiheissa olevia opiskelijoita työskentelemään osa-aikaisesti 2-4 päivää viikossa. Osa-aikaisen työn ja opintojen yhteensovittaminen työaikojen kanssa on meille erityisen tärkeää. Oikkarit osallistuvat työvuorosuunnitteluun ja mahdollistamme tentti- ja luentotauot työpäivän lomaan. Tehtävät tarjoavat mukavan työympäristön tiimeissämme sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Tarjoamme oikkareillemme myös hyvät työsuhde-edut.

Keitä etsimme?

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.

Meillä työsuhteet ovat pääsääntöisesti pitkiä ja raja Junior ja Senior Legal Traineen tehtävissä on 150 opintopistettä. Moni onkin aloittanut Junior positiossa ja siirtynyt opintojen edetessä Senior Legal Traineeksi.

Helsingin toimistolle etsimme oikkareita sekä Junior että Senior Legal Traineeksi. Junior Legal Traineen tehtäviin kuuluvat toimiston juoksevat tehtävät, päivittäiset rutiinitehtävät ja kuriiritehtävät, mutta meillä myös Junior Legal Traineet osallistuvat jatkuvasti toimeksiantotyöhön. Helsingin toimistolle etsimme myös Senior Legal Traineeta työskentelemään erityisesti insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Tampereen toimistolle haemme Senior Legal Traineeta, joka tulisi työskentelemään erityisesti työoikeuden, transaktioiden, insolvenssioikeuden ja riidanratkaisun parissa.

Turun toimistolle haemme Senior Legal Traineeta ja eduksi katsomme kokemuksen tai kiinnostuksen insolvenssioikeuteen.

Oulun toimistolle etsimme Senior Legal Traineeta ja tulevan harjoittelijan tehtävien painopisteet tulevat olemaan yhtiöoikeuden, yrityskauppojen, kiinteistöoikeuden ja työoikeuden alalla.

Teemme sujuvasti yhteistyötä eri kaupunkien välillä, mutta hakemamme oikkarit työskentelevät fyysisesti pääsääntöisesti vain yhdellä toimistolla. Voit hakemuslomakkeella kertoa, millä toimistolla haluat työskennellä. Huomioithan hakemusta jättäessäsi, että työskentely vaatii läsnäoloa toimistolla.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmäämme 26.11.2023 mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Liitä mukaan hakemuskirje, ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja viimeistään 1.1.2024.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR Specialist Sanni Kirmanen, sanni.kirmanen@eversheds.fi, 0503463587