Senior Legal Trainee -positioita

Senior Legal Trainee -positioita

Julkaisupäivä

23.11.2022

Viimeinen hakupäivä

8.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

  • Hakemus sulkeutunut

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Tutustu työnantajaan

 

Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Yrityksemme on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat nykyisin 74 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista, jotka toimivat 35 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. www.eversheds.fi.

Haemme kahta

oikeustieteen opiskelijaa Senior Legal Trainee -positioihin

osa-aikaisiin työsuhteisiin Tampereen toimistollemme.

Tampereen toimistollamme työskentelee noin 15 juridiikan eri alojen asiantuntijaa. Toimistollamme harjoittelijat pääsevät käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. Tulevan harjoittelijan tehtävien yksi painopiste tulee olemaan työoikeuden alalla, lisäksi toimeksiantoja tulee myös monilta muilta oikeudenaloilta.

Tehtävä on osa-aikainen 3-4 päivää viikossa ja opintojen yhteensovittaminen työaikojen kanssa on meille erityisen tärkeää. Tehtävä tarjoaa mukavan työympäristön 15 hengen tiimissämme sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Tarjoamme oikkareillemme myös hyvät työsuhde-edut.

Ketä etsimme?

Etsimämme Senior Legal Trainee on edennyt opinnoissaan jo yli puolenvälin. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.

Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi rekryjärjestelmässämme 8.12.2022 mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Liitä mukaan hakemuskirje, ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, viimeistään tammikuun alussa 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja, osakas Antti Husa 29.11.2022 klo 9-11 ja 1.12.2022 klo 12-13 puhelimitse numerosta +358 44 750 5657.