Oikkari, insolvenssioikeus, Tampere

Oikkari, insolvenssioikeus, Tampere

Julkaisupäivä

15.3.2023

Viimeinen hakupäivä

30.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://fennolaw.fi/

Yrityksen osoite

Otavalankatu 3 E 33, 33100 Tampere

Yhteyshenkilö

Anna Saarinen

puhelinnumero

050 400 4643

Sähköpostiosoite

anna.saarinen@fennolaw.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Fenno Oy

Haluamme tehdä arjestasi helpomman.

Etsimme oikkaria Tampereelle täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa.

Olet tällä hetkellä ehkä 2–4. vuoden oikeustieteiden opiskelija, jolla on kiinnostusta tutustua insolvenssioikeuden maailmaan ja sinulla on tiedonjano selvitellä mitä eriskummallisimpia asioita.

Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin ja oma-aloitteinen. Sinulta tulisi löytyä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan tilaisuuden päästä kasvamaan ja ottamaan vastuuta kannustavan ja osaavan tiimin tuella.

Etsimme oikkaria Tampereen keskustassa sijaitsevalle toimistollemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää aluksi 31.8.2023 saakka, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa kanssamme kesän jälkeenkin. Viikoittainen työaika on n. 2–3 päivää ja lomakaudella kesäkuusta elokuun loppuun 5 päivää viikossa. Toivomme saavamme uuden työkaverin jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 30.3.2023.

Huomioithan, että avoinna oleva paikka voidaan kuitenkin täyttää jo aiemmin mahdollisen uuden sopivan fennolaisen löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut:

Katariina Blom 050 476 6975, katariina.blom@fennolaw.fi

Anna Saarinen 050 400 4643, anna.saarinen@fennolaw.fi