Asianajosihteeri

Asianajosihteeri

Julkaisupäivä

24.1.2023

Viimeinen hakupäivä

19.2.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.hclaw.fi

Yrityksen osoite

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa (Technopolis)

Yhteyshenkilö

Varatuomari Kati Haanpää

puhelinnumero

050 523 1289

Sähköpostiosoite

kati.haanpaa@hclaw.fi

Asianajotoimisto Haanpää Oy

Asianajotoimisto Haanpää Oy hoitaa asiakaslähtöisesti yritys- ja yksityisasiakkaiden toimeksiantoja. Ydinosaamistamme ovat asunto- ja kiinteistöjuridiikka, riitojen ratkaisu sekä oikeudenkäynnit. Palvelemme asiakkaita myös erityisesti työ-, yhtiöoikeus- ja sopimusoikeusriidoissa, rikosasioissa sekä muissa tyypillisimmissä elämäntilanteissa, joissa oikeudellinen apu on tarpeen.

Nykyisen asianajosihteerimme siirtyessä meille juristin tehtäviin, etsimme asianajosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asianajosihteerin työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiantuntijoita avustavat tehtävät, asiakirjojen luonnostelu, selvitystehtävät, yhteydenpito asiakkaisiin ja viranomaisiin sekä muut toimistotyötehtävät tarpeen mukaan.

Tehtävään valittava henkilö on aidosti kiinnostunut asiakkaistamme, juridiikasta ja asianajotoiminnasta. Työtehtävissä menestyminen edellyttää, että sinulle on jo jonkun verran kertynyt tehtäviin soveltuvaa osaamista ja kokemusta. Työ sopii hyvin esimerkiksi vähintään toisen vuoden oikeustieteen ylioppilaalle, oikeustradenomille tai henkilölle, jolla on soveltuvaa työkokemusta asianajosihteerin työstä. Muita työssä menestymisen edellytyksiä ovat täsmällisyys, oma-aloitteisuus, vastuullisuus ja asiakaspalveluhenkisyys.

Toivomme, että löydämme tehtävään henkilön, joka on aidosti halukas pidemmälläkin tähtäimelle sitoutumaan osaksi työyhteisöämme ja kehittymään kanssamme. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvä yhteishenki, viihtyisä ja avoin työilmapiiri sekä asiakassuhteiden erinomainen hoitaminen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä reilussa ja rennossa työympäristössä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tuemme sinua tehtävissäsi onnistumisessa ja kehittymisessä rautaiseksi ammattilaiseksi.

Työsuhde on osa-aikainen. Työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös opintojen ohessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 19.2.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kati.haanpaa@hclaw.fi tai postitse osoitteeseen Teknobulevardi 3-5, 01540 Vantaa. Lisätietoa toimistostamme saat osoitteesta www.hclaw.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatuomari Kati Haanpää sähköpostitse kati.haanpaa@hclaw.fi tai puhelimitse 050 523 1289 (1.2.2023 klo 13–15 ja 10.2.2023 klo 9–11).

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kati.haanpaa@hclaw.fi