Associate Trainee

Associate Trainee

Julkaisupäivä

25.10.2023

Viimeinen hakupäivä

24.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.kalliolaw.com/

Yrityksen osoite

Helsinki

Yhteyshenkilö

Panu Skogström

puhelinnumero

050 5911 093

  • Hakemus sulkeutunut

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Kalliolaw on liikejuridiikkaan keskittyvä täyden palvelun asianajotoimisto. Meillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Turussa. Haemme nyt Associate Traineeta Helsingin toimistoomme.

Haemme Helsingin toimistoomme opintojensa loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa neljän kuukauden Associate Trainee -jaksolle toukokuun 2024 alusta elokuun 2024 loppuun.

Associate Traineena työtehtäväsi ovat lähellä vastavalmistuneen juristin tehtäviä. Avustat toimistomme eri praktiikkaryhmien lakimiehiä monipuolisesti erilaisissa liikejuridisissa toimeksiannoissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakirjojen laatimista, oikeudellisia selvityksiä, käännöksiä ja muita vastaavia tehtäviä.

Etsimämme Trainee on oma-aloitteinen ja motivoitunut, tehokas ja tarkka, sekä halukas kehittämään osaamistaan. Erityisesti arvostamme reipasta otetta työntekoon ja laaja-alaista kiinnostusta liikejuridiikkaan. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista niin kirjallisena kuin suullisena. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mukavan työyhteisön ja laajan kuvan kansainvälisen asianajotoimiston arjesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.11.2023 osoitteeseen recruitment@kalliolaw.fi.

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy, Helsinki – Lontoo – Turku

www.kalliolaw.com