Junior Trainee

Junior Trainee

Julkaisupäivä

25.10.2023

Viimeinen hakupäivä

24.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.kalliolaw.com/

Yrityksen osoite

Helsinki

Yhteyshenkilö

Panu Skogström

puhelinnumero

050 5911 093

  • Hakemus sulkeutunut

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Kalliolaw on liikejuridiikkaan keskittyvä täyden palvelun asianajotoimisto. Meillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Turussa. Haemme nyt kahta Junior Traineeta Helsingin toimistoomme.

Haemme Helsingin toimistoomme kahta monipuolisesta liikejuridiikantuntemuksesta ja vaihtelevista työtehtävistä kiinnostunutta oikeustieteen ensimmäisen tai toisen vuoden opiskelijaa noin vuoden määräaikaiselle Junior Trainee -jaksolle. Haemme kahta Traineeta, joista toinen aloittaisi työt kesäkuun alussa ja toinen syyskuun alussa.

Junior Traineena avustat toimistomme henkilökuntaa yhdessä assistenttien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset avustavat tehtävät, kuten erilaiset toimistotyöt, viranomaisasioinnit, asiakkaiden vastaanotto, tekstinkäsittely, oikoluku, käännökset ja tiedonhaku.

Etsimämme Trainee on oma-aloitteinen ja motivoitunut, tehokas ja tarkka, sekä halukas kehittämään osaamistaan. Erityisesti arvostamme joustavuutta, avoimuutta, sekä juristin tietolähteiden jonkinlaista tuntemusta. Erinomainen suomen ja englannin kielen osaaminen on tarpeen tehtävässä. Tarjoamme monipuolisia ja myös haastavia työtehtäviä, mukavan työyhteisön ja laajan kuvan kansainvälisen asianajotoimiston työtehtävistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.11.2023 osoitteeseen recruitment@kalliolaw.fi

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy, Helsinki – Lontoo – Turku

www.kalliolaw.fi