Trainee ja Associate Trainee -harjoittelijoita toukokuussa 2024 alkaville harjoittelujaksoille

Trainee ja Associate Trainee -harjoittelijoita toukokuussa 2024 alkaville harjoittelujaksoille

Julkaisupäivä

4.11.2023

Viimeinen hakupäivä

22.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://lieke.com/

Yrityksen osoite

Aleksanterinkatu 11 (sisäänkäynti Kluuvikatu 6 A), 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Marianna Holmberg

puhelinnumero

0505354575

  • Hakemus sulkeutunut

Lieke Asianajotoimisto Oy

Lieke on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen sekä julkisen sektorin juridiikkaan.

Tutustu työnantajaan
Lieke Asianajotoimisto Oy

Lieke on liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto Helsingin keskustassa, jonka toiminnan fokus on energia-alan, rakentamisen ja julkisen sektorin toimeksiannoissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia liikejuridiikan palveluita yhtiöoikeudellisten kysymysten ratkaisemisesta juridiseen projektinhallintaan ja riidan ratkaisuun. Koemme tärkeäksi kestävien asiakassuhteiden luomisen toimivien ratkaisujen ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämisen kautta. Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva asiantuntijakuntamme toimii usealla eri osaamisalalla – töitä tehdäänkin erilaisissa kokoonpanoissa ilman tiukkoja praktiikkarajoja. Liekeläisiä on yhteensä noin 40.

 

Associate Trainee

Askel kohti uraa liikejuridiikan parissa

Työtehtäviesi pääpaino on asiantuntijoidemme avustaminen juridisissa tehtävissä. Tyypillinen työpäivä voi sisältää esimerkiksi tiedonhaku- ja selvitystehtäviä, asiakirjojen ja muistioiden laadintaa sekä käännöstehtäviä. Kartutat kokemusta vaihtelevien osaamisalueiden parissa, sillä Associate Trainee työskentelee toimistomme kaikkien asiantuntijoiden ja praktiikkaryhmien kanssa. Oman työsi ohessa tuet tarvittaessa Trainee-harjoittelijoitamme vaikeammissa työtehtävissä, sparrailet kollegoidesi kanssa ja edistät proaktiivisella, itsenäisellä ja aikaansaavalla otteella harjoittelijoiden työtehtävien eteenpäin hoitamista. Yhteistyö ja yhteishenki ovat harjoittelijaporukan valttikortteja!

Toivomme, että sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky, tarkka ja analyyttinen työskentelytapa sekä hyvä kielitaito. Sujuva englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä. Arvostamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä vastuullisesti yksin sekä osana tiimiä.

Tehtävä sopii sinulle, jos olet määrätietoinen tiimipelaaja ja olet suorittanut vähintään 180 opintopistettä harjoittelun alkaessa. Harjoittelujakso kestää neljä kuukautta ja sen aikana työskentely on kokoaikaista.

Associate Trainee -harjoitteluohjelma ajoittuu ajalle 2.5.2024-30.8.2024. Voit jättää hakemuksesi meille tästä.

 

Trainee

Kokemusta asianajotoimiston arjesta ja liikejuridiikan eri praktiikoista

Tehtäviisi kuuluu päivittäin asiantuntijoidemme ja toimistohenkilökuntamme avustaminen. Toimenkuvan oikeudellisissa tehtävissä harjoittelijamme tekevät käännös- ja selvitystöitä sekä tiedonhakua eri oikeudenaloille avustaen tilanteen mukaan myös muissa tehtävissä (oikoluku, dokumentin muotoilu, aineiston kokoaminen ja tallentaminen ym.). Toimiston sujuvaa arkea tukevat työtehtävät sisältävät pääosin asioilla käymistä, vieraiden vastaanottamista, kahvituksia ja koko toimiston yhteisten kokoontumisten, kuten perjantailounaan ja tiistaiaamupalojen tarjoilujen organisointia ja esille laittoa yhdessä receptionist-työntekijämme kanssa.

Innostunut ja motivoitunut asenne, oman työn organisointitaidot, oma-aloitteisuus, tarkkuus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksia, joista kiitämme harjoittelijoitamme. Osaamisen työkalupakista toivomme löytyvän tiedonhakutaitoja ja oikeaoppisen ja sujuvan suomen kielen kirjallisen tekstin tuottamisen. Englannin kielen hyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä sopii sinulle, jos olet määrätietoinen tiimipelaaja ja olet suorittanut jo ensimmäisen opiskeluvuotesi tai sinulla on jo vähintään 80 opintopistettä harjoittelujakson alkaessa. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan 1–3 viikossa.

Trainee-harjoittelu ajoittuu ajalle 2.5.2024-31.12.2024. Voit jättää hakemuksesi meille tästä.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme harjoittelijoillemme Juristiliiton palkkasuositusten mukaisen palkkauksen, lounas- ja virike-edun yrityksen käytännön mukaisesti ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin yrityksen sisäisiin koulutus- ja virkistystapahtumiin. Harjoittelijamme saavat myös oman nimetyn juristitutorin harjoittelujakson ajaksi. Lisää harjoitteluohjelmiemme arvolupauksista voit lukea tästä.

Kiinnostuitko? Hae näin:

Klikkaa urasivuillemme  ja kerro meille itsestäsi, osaamisestasi sekä siitä, miksi toivot harjoittelupaikkaa juuri Liekkeellä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on keskiviikkona 22.11., mutta ilmoitathan kiinnostuksestasi pian, sillä tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana. Kutsumme osan hakijoista tapaamaan meitä toimistollemme (Aleksanterinkatu 11, sisäänkäynti Kluuvikatu 6 A) noin puolen tunnin mittaiseen haastatteluun. Tapaamispäivät ovat maanantai 27.11. ja tiistai 28.11. Ilmoitamme kaikille hakemuksen jättäneille hakuajan päätyttyä rekrytointiprosessimme etenemisestä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!