Associate Trainee

Associate Trainee

Julkaisupäivä

23.5.2023

Viimeinen hakupäivä

11.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Jukka Blomberg

puhelinnumero

+358 40 759 1593

Sähköpostiosoite

jukka.blomberg@magnussonlaw.com

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja.

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja. Toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa, ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Suomessa toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yhteensä noin 35 asiantuntijaa ja meillä on vuosikymmenten kokemus mm. liiketoimintajärjestelyjen ja kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Erityisosaamistamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, työoikeus, rakentaminen sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt, pankki- ja rahoitusoikeus, insolvenssioikeus, teknologia ja IPR. Toimistomme on vuosittain noteerattu alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Asiakkaamme ovat omien alojensa kärkiosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Lue lisää osoitteessa https://www.magnussonlaw.com.

Onko tiimimme juuri sinua vailla?

Jos olet opinoissasi maisterivaiheen alussa, niin meillä on sinulle määräaikainen juristiharjoittelijan pesti kuluvan vuoden loppuun asti. Harjoittelijanamme pääset avustamaan kokeneita kollegoja pääasiassa riidanratkaisuun liittyvissä asiakastöissä. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi juridisten asiakirjojen laadinta, erilaiset selvitystyöt ja käännökset. Kansainvälisyydestämme johtuen edellytämme harjoittelijoiltamme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Vaikka tällä harjoittelujaksolla keskittyisit pääosin riita-asioihin, toivomme kuitenkin, että sinulla on laajaa kiinnostusta muihinkin juridiikan osa-alueisiin.

Associate Traineena töitä pääset tekemään osa-aikaisesti kolmena – viitenä päivänä viikossa. Työpaikka sijaitsee Helsingin toimistossa Kampissa, aivan kaupungin ytimessä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Kulttuurimme

Vielä muutama sana meistä, jotta tiedät, olemmeko juuri oikea työyhteisö sinulle.

Meillä arvostetaan inhimillistä otetta. Olemme joukkuepelaajia sanan varsinaisessa merkityksessä ja tähtäämme aidosti siihen, että kaikilla on hyvä olla töissä. Olemme reipasotteisia ja toimeen tarttuvia, mutta vauhdikkaasta tavastamme huolimatta emme unohda tarkkuutta ja huolellisuutta. Keskinäinen kunnioitus on meille tärkeää ja sen täytyy näkyä ja kuulua kaikessa kommunikaatiossa.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä aidon näköalapaikan, koska toimistomme sijaitsee kuudennessa kerroksessa. Sen lisäksi pääset tutustumaan haastavien ja kansainvälisten toimeksiantojen maailmaan. Työsuhde alkaa elokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas, asianajaja Jukka Blomberg (jukka.blomberg@magnussonlaw.com tai +358 40 759 1593). Voit myös käydä lukemassa Instagramista (@magnussonlaw_finland) aiempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisesta linkistä 11.6. mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian!

To apply for this job please visit magnussonfinlandcareer.magnussonlaw.com.