Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

6.11.2023

Viimeinen hakupäivä

3.12.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/fi/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Marianne Pitkänen

puhelinnumero

+35850917 8344

Sähköpostiosoite

marianne.pitkanen@magnussonlaw.com

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta.

Asianajotoimisto Magnusson on täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta. Toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa, ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri maiden asianajotoimistojen kanssa. Suomen toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yhteensä noin 35 asiantuntijaa ja meillä on vuosikymmenten kokemus mm. liiketoimintajärjestelyjen ja kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Erityisosaamistamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, työoikeus, rakentaminen, oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt, pankki- ja rahoitusoikeus, insolvenssioikeus, teknologia ja IPR. Toimistomme on vuosittain noteerattu alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Asiakkaamme ovat omien alojensa kärkiosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Lue lisää osoitteessa https://www.magnussonlaw.com.

Oletko juuri sinä Legal Trainee -tiimimme kaipaama vahvistus?

Haemme nyt Helsingin toimistollemme liikejuridiikasta ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostuneita, opintojensa keskivaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita osa-aikaiseen Legal Trainee -harjoitteluohjelmaamme. Toivomme opiskelijoilla olevan työsuhteen alussa suoritettuna vähintään 60 opintopistettä. Legal Traineena pääset työskentelemään osana viiden hengen tiimiä kahtena – kolmena päivänä viikossa.

Seuraava harjoittelujakso alkaa maaliskuussa 2024 ja kestää kuusi kuukautta. Meillä voit mahdollisesti myös jatkaa työskentelyä harjoittelujakson jälkeen. Useat toimistomme Legal Traineet ovatkin jatkaneet Magnussonilla harjoittelujaksonsa jälkeen.

Harjoittelujakson aikana Legal Traineet pääsevät avustamaan toimistomme henkilökuntaa monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa erilaiset toimistotyöt, toimeksiantotyössä avustaminen sekä viranomaisissa asiointi. Legal Traineet avustavat toimistomme juristeja muun muassa tiedonhaussa sekä erilaisissa selvitys- ja käännöstehtävissä.

Haemme oma-aloitteisia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on positiivinen asenne työntekoon ja aito halu oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, vastuullista ja tarkkaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kulttuuristamme

Magnussonilla tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä näköalapaikan kansainvälisen asianajotoimiston arkeen. Meillä arvostetaan inhimillistä otetta. Olemme joukkuepelaajia sanan varsinaisessa merkityksessä ja tähtäämme aidosti siihen, että kaikilla on hyvä olla töissä. Olemme reipasotteisia ja toimeen tarttuvia, mutta vauhdikkaasta tavastamme huolimatta emme unohda tarkkuutta ja huolellisuutta. Keskinäinen kunnioitus on meille tärkeää ja sen täytyy näkyä ja kuulua kaikessa kommunikaatiossa.

Legal Trainee -harjoitteluohjelmassamme haluamme antaa asianajotyöstä kiinnostuneille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin asiantuntijoiden tukemana. Harjoittelujaksoon kuuluvat mm. kuukausittaiset palaute- ja kehityskeskustelut.

Hae Legal Trainee -harjoitteluohjelmaamme!

Lähetä meille joko suomen- tai englanninkielinen vapaamuotoinen hakemus, opintosuoritusote sekä ansioluettelo rekrytointijärjestelmämme kautta 3. joulukuuta 2023 mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja sinulle tehtävästä antaa Associate Marianne Pitkänen (puh. +358 50 917 8344). Voit myös käydä lukemassa Instagramista (@magnussonlaw_finland) aiempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.

To apply for this job please visit magnussonfinlandcareer.magnussonlaw.com.