Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

29.11.2022

Viimeinen hakupäivä

13.12.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Tampere

Yhteyshenkilö

Päivi Heinonen

puhelinnumero

+358 40 846 2377

Sähköpostiosoite

paivi.heinonen@magnussonlaw.com

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälinen, liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto.

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälinen, liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto.

Olemme täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta. Toimimme kuudessa maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia, Tanska), ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Suomen toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Erityisosaamistamme ovat mm. yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, teknologiaoikeus ja IPR, kaupalliset sopimukset, kiinteistöoikeus, vakuutusoikeudelliset asiat, työoikeus, insolvenssioikeus sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt.

Haemme nyt tiimiimme osa-aikaista Legal Traineeta

Haemme Tampereen toimistollemme osa-aikaista lakimiesharjoittelijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään noin 3 kertaa viikossa. Kesällä ja loma-aikona työpäiviä on mahdollisesti enemmän. Legal traineena avustat henkilökuntaamme pääasiallisesti yhtiöoikeudellisissa, yritysjärjestelyihin sekä riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa. Toivomme kuitenkin harjoittelijaltamme kiinnostusta laaja-alaisesti erilaisiin oikeudenaloihin.

Legal Traineet avustavat lakimiehiämme asiakastoimeksiannoissa ja tekevät monipuolisesti erilaisia selvitys- ja käännöstöitä sekä luonnostelevat erilaisia oikeudellisia asiakirjoja. Työtehtäviin kuuluu myös erilaiset toimistotyöt ja viranomaisissa asiointi.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Haemme oma-alotteista ja huumorintajuista työntekijää, joka on opintojensa keskivaiheessa. Etsimällämme työntekijällä on positiivinen asenne työntekoon ja aito halu oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen asianajotoimistosta tai muun oikeudellisen alan työkokemuksen.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä näköalapaikan haastavien ja kansainvälisten toimeksiantojen maailmaan. Työsuhde alkaa helmikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa, asianajaja Päivi Heinonen (paivi.heinonen@magnussonlaw.com tai +358 40 846 2377). Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo oheisesta linkistä 13.12. mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Laita siis hakemuksesi sisään heti!