Senior Legal Trainee

Senior Legal Trainee

Julkaisupäivä

6.3.2023

Viimeinen hakupäivä

26.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://nordialaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Eteläesplanadi 22 A, 00130 Helsinki

Yhteyshenkilö

Niklas Virtanen

puhelinnumero

+358 40 079 6155

Sähköpostiosoite

niklas.virtanen@nordialaw.com

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Nordia Oy

NORDIA Law on vaativaan liikejuridiikkaan erikoistunut pohjoismainen asianajotoimisto, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

NORDIA Law hakee Senior Legal Traineeta Helsingin toimistolle

 

Kiinnostaako liikejuridiikka ja työskentely keskikokoisessa asianajotoimistossa? Onko sinulla hyvä tilannetaju ja avoin mieli haasteellisten tehtävien edessä? Etsimme Helsingin toimistollemme kokopäiväistä Senior Legal Traineeta syyskuussa 2023 alkavalle kuuden kuukauden ajanjaksolle.

Traineen arki. Senior Legal Traineena työskentelet osana koko Helsingin toimiston tiimiä, johon kuuluu kahdeksan juristia ja kaksi hallinnon henkilöä. Arkipäiväsi Senior Legal Traineena täyttyvät muun muassa KM-tehtävistä, asiakirjojen luonnostelusta ja laatimisesta sekä käännöstöistä. Työskentelet tiiviisti kaikkien juristiemme kanssa ja perehdyt monipuolisesti eri oikeudenaloihin liittyviin kysymyksiin. Tarpeen mukaan avustat myös juoksevien asioiden hoitamisessa ja tuet hallintoa.

Unelmatekijä. Kun luet seuraavia toiveitamme, ota huomioon, että sinä ihmisenä olet meille kokemustasi tärkeämpi. Henkilökemiasta emme tingi vaan haluamme, että arvomme kohtaavat. Haemme ensisijaisesti sitä kuuluisaa ”hyvää tyyppiä”. Toivomme, että sinulla olisi takana trainee-jakson alkaessa 3-4 vuoden opinnot ja omaisit hyvän englannin kielen taidon. Kokemus asianajotoimistossa työskentelystä on plussaa. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät sosiaaliset taidot auttavat sopeutumaan tiiviiseen työyhteisöömme. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja saada vastuuta valmiuksiesi ja suoriutumisesi mukaisesti.

NORDIA Law on vaativaan liikejuridiikkaan erikoistunut pohjoismainen asianajotoimisto, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. NORDIA Law:lla timantinkova osaaminen yhdistyy aitoon auttamisen haluun. Avustamme kansainvälisiä ja kotimaisia yrityksiä sekä muita yhteisöjä laajalti eri oikeudenaloilla. Nordialaiset arvostavat vahvaa luottamusta, avointa keskustelukulttuuria sekä mutkatonta asiakaspalveluasennetta. Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee matala hierarkia ja välitön työilmapiiri.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuskirjeesi, ansioluettelosi ja ajantasainen opintosuoritusotteesi sähköpostilla 26.3.2023 mennessä.

Hakemukset: rekry@nordialaw.com

Laita viestin otsikoksi: HAKU SENIOR LEGAL TRAINEE

Lisätietoja tehtävästä antavat Associate Niklas Virtanen, +358 40 079 6155, 6.–17.3.2023 sekä
Associate Tuomas Pelkonen, +358 40 846 8107, 20.–24.3.2023.