Haemme harjoittelijaa Posti- ja logistiikka-alan unioniin

Haemme harjoittelijaa Posti- ja logistiikka-alan unioniin

Julkaisupäivä

22.9.2022

Viimeinen hakupäivä

12.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.pau.fi/

Yrityksen osoite

John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki

Yhteyshenkilö

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry

puhelinnumero

0438255311

Sähköpostiosoite

veera.kekale@pau.fi

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry

PAU on posti-, viestinvälitys- ja logistiikka-aloilla toimivien toimihenkilöiden ja työntekijöiden vahva ammattiliitto.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on posti-, viestinvälitys- ja logistiikka-aloilla toimivien toimihenkilöiden ja työntekijöiden vahva ammattiliitto.  Liiton tarkoituksena on valvoa ja parantaa posti- ja viestinvälitysalalla sekä kuljetuksen, logistiikan ja näihin liittyvillä aloilla työskentelevien jäsentensä taloudellisia ja sosiaalisia etuja ja oikeuksia työelämässä ja yhteiskunnassa.

Etsimme joukkoomme harjoittelijaa

Etsimme nyt toimiston vahvistukseksi oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseksi harjoittelijaksi toimistollemme Hakaniemeen. Työpäiviä on pääsääntöisesti 2 viikossa ja työvuorot voidaan sopia joustavasti opintojesi ohelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2023 ja tehtävä on määräaikainen toukokuulle 2023.

Tehtäväsi on avustaa liiton juristia ja muita asiantuntijoita monipuolisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi toimistotehtäviä, oikeudellisessa neuvonnassa avustamista, selvitystöitä, pieniä käännöstöitä ja oikeudellisten asiakirjojen laadintaa. Osallistut jäsenviestintään esimerkiksi kirjoittamalla liiton lehteen juridisista aiheista. Tehtävänkuvaa voidaan viilata vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että oikeustieteen opintosi ovat noin puolessa välissä ja olet suorittanut työoikeuden pakolliset opinnot. Lisäksi toivomme kiinnostusta työoikeuteen, ay-liikkeeseen ja työehtosopimusmaailmaan, reipasta asennetta sekä innostusta tarttua uusiin asioihin. Olet tiimipelaaja, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Työskentelyotteesi on huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä hyödyntää Microsoftin Word-, Excel- ja PowerPoint –ohjelmia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä syventämään ymmärrystä työoikeudesta ja työmarkkinajärjestöjen toiminnasta. PAU tarjoaa mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa juristi Veera Kekäle p. 043 825 5311, veera.kekale@pau.fi

Hakemus tulee toimittaa sähköpostitse 12.10.2022 mennessä osoitteeseen heidi.nieminen@pau.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”harjoittelija”.

Haastatteluja voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen heidi.nieminen@pau.fi