Lakineuvoja

Lakineuvoja

Julkaisupäivä

18.6.2024

Viimeinen hakupäivä

3.7.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.yrittajat.fi

Yrityksen osoite

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki

Yhteyshenkilö

Atte Rytkönen-Sandberg

puhelinnumero

040 3591986

Sähköpostiosoite

atte.rytkonen-sandberg@yrittajat.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Suomen Yrittäjät ry

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin järjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa.

Lakineuvoja – Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät hakee lakineuvontatiimiinsä uusia, erityisesti työ- tai vero-oikeudesta kiinnostuneita oikeustieteen opiskelijoita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä mm. kaupan, liikenteen, palvelujen ja teollisuuden toimialoilta. Työpaikka sijaitsee Pasilassa ja työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös etätyönä.

Tarjoamme näköalapaikan pk-yritysten juridisiin ongelmiin rennossa ja kokeneessa lakineuvontatiimissä. Lakineuvojan tehtäviin kuuluu jäsenyritysten oikeudellinen puhelinneuvonta. Pääasiallisen neuvontatyön lisäksi työtehtäviin voi satunnaisesti kuulua erilaisten selvitysten ja kirjallisten töiden laatiminen sekä avustaminen edunvalvontatyössä.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme riittävän pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja (pääsääntöisesti 3. opiskeluvuodesta eteenpäin) ja vähintään työ- ja vero-oikeuden aineopintojen suorittamista. Muu verotukseen sekä kirjanpitoon tai vaihtoehtoisesti työoikeuteen liittyvä kokemus ja opinnot sekä erityisesti ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ edellyttää selkeää ulosantia ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oikeudelliseen ajatteluun. Lakineuvojan työ on osa-aikainen ja työaika on joustava.

Mikäli kiinnostuit, lähetä lyhyt ja ytimekäs hakemus, CV ja opintosuoritusote sähköpostilla osoitteeseen rekry@yrittajat.fi, sähköpostin otsikkoon teksti ”Lakineuvoja”. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa asiantuntija Atte Rytkönen-Sandberg, puh. 040 3591986. Hakuaika päättyy keskiviikkona 3.7.2024.