Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

15.11.2023

Viimeinen hakupäivä

30.11.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.titanium.fi/

Yhteyshenkilö

Katarina Rosenström

puhelinnumero

050 597 6090

Sähköpostiosoite

katarina.rosenstrom@titanium.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Titanium Rahastoyhtiö Oy

Oletko 2.–4. vuoden oikeustieteen opiskelija ja kiinnostunut finanssialan juridiikasta?

Haemme opintojensa keski- tai loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa vahvistamaan konsernin nelihenkistä Laki ja Compliance -tiimiä. Voit joustavasti työskennellä meillä opintojesi ohessa keskimäärin 2–3 päivää viikossa. Haluamme tällä varmistaa, että opintosi etenevät suunnitelman mukaisesti.

 

Työsi tulee sisältämään:

 • Asiakirjaluonnosten laadintaa
 • Tiedonhankintaa ja oikeudellisia selvitystyötä
 • Osallistuminen compliance-tarkastusten suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan
 • Laki- ja Compliance -tiimiin kuuluvat hallinnolliset tehtävät

 

Ketä etsimme ja mitä odotamme sinulta:

 • Oikeustieteiden opiskelija OTK/OTM (noin 2-4-vuotta opintoja takana)
 • Halukkuutta tehdä harjoittelujakso, jonka kesto ja aloitus sovitaan haastattelussa
 • Mielellään alan työkokemusta, mutta ei välttämättömyys. Asenne ja halu oppia on tärkeimpiä kriteerejä
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti

 

Menestyt tehtävässä, mikäli haluat kehittyä finanssitoimialan asiantuntijaksi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja nautit moniammatillisessa työympäristössä työskentelystä. Haluat omalla työotteellasi ylläpitää yhteisöllisyyttä ja edistää mutkatonta kanssakäymistä niin ulkoisten kuin sisäisestinkin sidosryhmien kanssa.

 

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme, jossa saat työskennellä monipuolisten juridisten tehtävien parissa ja olla osana mahdollistamassa liiketoimintaamme. Tarjoamme mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja rakentaa omaa urapolkuasi finanssialalla.

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita:

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Harjoittelujaksoon kuuluvat säännölliset palaute- ja kehityskeskustelut.
 • Yhteisöllisen työympäristön, jossa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa. Arvostamme vahvasti jokaisen työntekijän osaamista ja työpanosta, joten meillä saat vastuuta ja sinuun luotetaan.
 • Työntekijöidemme hyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeitä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä hybridimallilla, mikä auttaa sinua ylläpitämään tasapainoa työn, vapaa-ajan ja opiskelujen välillä.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr@titanium.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuskirje, CV sekä opintosuoritusote. Lisätietoja tehtävästä antaa Laki ja Compliance -johtaja Katarina Rosenström

(+358 50 597 6090, katarina.rosenstrom@titanium.fi).

Voit käydä tutustumassa meihin tarkemmin nettisivuillamme ja Linkedinissä.

 

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka on perustettu vuonna 2014 ja työllistää yli 70 alan asiantuntijaa. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Titanium tarjoaa korkealaatuisia varainhoito- ja sijoituspalveluita, jotka ovat syntyneet huolellisen ja innovatiivisen kehittämisen tuloksena, ja heidän valikoimassaan on runsaasti erilaisia sijoitusratkaisuja yksityis-, yhteisö- ja instituutioasiakkaille. Titanium Oyj:n tytäryhtiöillä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoitusrahastotoiminnan, vaihtoehtorahastojen hoitajan, omaisuudenhoidon, vakuutusedustuksen, sijoitusneuvonnan sekä toimeksiantojen välittämisen toimilupa. Titaniumin tavoitteena on olla markkinoiden arvostetuin toimija asiakkaidensa sijoitusvarallisuuden säilyttämisessä ja kasvattamisessa. Yrityksen arvot asiakaslähtöisyys, ammattitaito, näkemys ja luottamus heijastuvat niin asiakkaiden kuin työntekijöiden suuntaan, minkä lisäksi vastuullisuus on keskeisessä roolissa toiminnassa. Lue lisää: https://www.titanium.fi/