Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

16.3.2023

Viimeinen hakupäivä

5.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://thetrust.fi

Yhteyshenkilö

Sami Koivurinne

puhelinnumero

0440596667

Sähköpostiosoite

sami.koivurinne@thetrust.fi

Asianajotoimisto Trust Oy

Mitä haemme?
Etsimme Legal Traineen rooliin liikejuridiikasta kiinnostunutta oikeustieteen opiskelijaa, joka on edennyt opintojensa loppuvaiheeseen tai vähintään yli puolivälin. Työtehtävät ja tarkempi rooli räätälöidään osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Aiempi kokemus erikoistumisalueistamme katsotaan eduksi. Edellytämme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Lisäksi arvostamme itsenäistä, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta sekä tavoitteellisuutta pyrkiä asiantuntevaan ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kulloisessakin tilanteessa.

Traineen rooli TRUSTilla
Asianajotoimisto TRUSTin Legal Traineen roolissa pääset tutustumaan vaativiin ja monipuolisiin liikejuridisiin kysymyksiin avustamalla oikeudellisten kysymysten selvittämisessä, asiakirjojen ja sopimusten laatimisissa sekä muutoin toimeksiannoissa avustamalla. Tehtäviisi kuuluu myös toimiston arjen pyörittämisessä avustaminen omalta osaltasi, josta vastaamme kuitenkin boutiquemaisesti kaikki yhdessä.

Asianajotoimisto TRUST Oy
Asianajotoimisto TRUST on vuonna 2013 perustettu Helsingin keskustassa sijaitseva boutique-asianajotoimisto, joka on erikoistunut yrityskauppoihin, yritys- ja rahoitusjärjestelyihin sekä erilaisiin teknologiaan ja tietosuojaan liittyviin toimeksiantoihin. Tarjoamme myös erikseen räätälöityjä operatiivisen liiketoiminnan oikeudellisia palveluita valikoiduille asiakkaillemme. Meitä kiinnostaa erityisesti toimeksiannot, joissa voimme tarjota ainutlaatuisille asiakkaillemme ainutlaatuisia ratkaisuja. Meille on ominaista vahva akateeminen tausta ja teoreettinen osaaminen, jotka yhdistyvät käytännönläheiseen uteliaaseen luonteeseemme.

Mitä tarjoamme sinulle?
Työskentely harjoittelijana on osa-aikaista sisältäen 1–5 työvuoroa viikossa ja malli räätälöidään opintoihisi sopivaksi. Harjoittelujakson aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen, kesto on sopimuksen mukaan 4–12 kuukautta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan, mutta myös joustavan harjoittelupaikan. Tarjoamme hyvää tukea ammatilliseen kehittymiseen ja opastamme sinua työssäsi. Vapaus luo vastuuta. Vastuullisuuden ja kurinalaisuuden vastinpariksi tarjoammekin työympäristön, jossa tiukka johtamiskulttuuri loistaa poissaolollaan.

Kiinnostuitko?
Hae meille harjoittelijaksi lähettämällä avoin hakemuskirjeesi, CV:si sekä opintosuoritusotteesi mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 5.4.2023 osoitteeseen office@thetrust.fi.

Huomioithan, että tavoitteemme on aloittaa jakso heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti, jos kiinnostuit!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen office@thetrust.fi