TRAINEE

TRAINEE

Julkaisupäivä

13.9.2022

Viimeinen hakupäivä

30.9.2022

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.ww.fi

Yrityksen osoite

Eteläesplanadi 24 A, 00130 Helsinki, Finland

Yhteyshenkilö

Niko Markkanen/ Janiela Valtonen

puhelinnumero

09 6689520

Sähköpostiosoite

niko.markkanen@ww.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Waselius & Wist

WASELIUS & WIST on Suomen johtavia liikejuridiikkaan erikoistuneita asianajotoimistoja.

Tutustu työnantajaan

Haluatko työskennellä opintojesi ohessa? Tule meille harjoittelijaksi osa-aikaiseen tai täysipäiväiseen työsuhteeseen! Meillä pääset työskentelemään useamman oikeudenalan parissa mukavassa työyhteisössä. Tule mukaan huipputiimiimme ja kehity alan ammattilaiseksi!

Haemme asiantuntevaan ja mukavaan joukkoomme

KAHTA HARJOITTELIJAA

avustamaan toimistomme juristeja sekä kotimaisissa että kansainvälisissä toimeksiannoissamme.

Palkkaamme nyt joukkoomme kaksi reipasta oikeustieteen opiskelijaa. Toinen opiskelijoista palkataan osa-aikaiseen työsuhteeseen (2-3 päivää viikossa) koko vuodeksi 2023 ja toinen kokoaikaiseen työsuhteeseen (5 päivää viikossa) 1.3.2023 alkaen 31.8.2023 asti. Kesällä kaikki harjoittelijamme työskentelevät täysipäiväisesti.

Meillä pääset työskentelemään laajasti eri juridiikan osa-alueiden parissa. Tarjoamme harjoittelijoillemme henkilökohtaista opastusta työssä ja huomioimme jokaisen erityistoiveet. Osa-aikaisessa työsuhteessa työskentelevä harjoittelijamme hoitaa myös kirjastoamme.

Toivomme, että omaat reippaan otteen työntekoon, olet huolellinen ja osaat erinomaisesti suomea sekä englantia. Ruotsin kielitaito katsotaan myös eduksi. Meillä harjoittelijat auttavat myös toimiston arkirutiineissa, joten jos sinulta löytyy ”can do” -asennetta ja olet positiivinen joukkuepelaaja, sovit hyvin tiimiimme!

Meillä on loistava tiimihenki sekä moderni ja dynaaminen työyhteisö, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaiseksi. Lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.9.2022 sähköpostitse osoitteeseen rekry@ww.fi. Liitä mukaan myös tuore opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja rekrytoinnista antavat mukavat juristimme Niko Markkanen ja Janiela Valtonen, puh. (09) 668 9520.