Julkaise tutkielmasi Edilexissä

Onneksi olkoon erinomaisen tutkielmasi johdosta!

 

Paragraaffin kautta voit julkaista oikeustieteellisen tutkielmasi Edilex-palvelussa. Akateemisen työn julkaiseminen yhdessä alamme johtavista portaaleista on tekijälleen merkittävä ansio. Julkaistavien tutkielmien tulee arvosanaltaan olla laudatur tai eximia cum laude approbatur -tasoisia. Tutkielman julkaiseminen Edilex-palvelussa ei rajoita mahdollisuuksiasisi julkaista tutkielmaasi myöhemmin muualla.

Palkkioksi tutkielmasi julkaisemisesta saat vuoden käyttöoikeuden Edilex Peruspalveluun tai toivomasi maksimissaan 100 euron hintaisen Editan kustantaman juridisen teoksen, joka on ilmestynyt aikaisemmin kuin kuluvana vuonna.

Paragraaffi huolehtii gradusi, lisensiaatintyösi tai väitöskirjasi toimittamisesta julkaistavaksi Edita Publishing Oy:lle. Tutkielmasi voit jättää alla olevalla lomakkeella!

Prosessi etenee seuraavasti:​

TUTKIELMAN TOIMITTAMINEN PARAGRAAFFILLE

Lähettäessäsi tutkielmasi alla olevan lomakkeen ohjeiden mukaisesti, tutkielma välittyy suoraan Paragraaffin tutkielmaeditoijalle.

TUTKIELMAN EDITOINTITYÖ

Tutkielma editoidaan Edilexin tutkielmapohjan mukaisesti. Kaikkien Edilexissä julkaistavien tutkielmien ulkoasu on samanlainen. Tutkielmasi ulkoasu tulee siten muuttumaan alkuperäisestä luomastasi ulkoasusta. Esimerkiksi fontti tulee muuttumaan, samoin kuin lähdeluettelon otsikointi. Tutkielman editointi Edilexin tutkielmapohjan mukaiseksi on edellytys tutkielman julkaisemiselle.

TUTKIELMAN EDITOINNIN TARKASTAMINEN

Editointityön valmistututtua tutkielmaeditoija lähettää Edilexin tutkielmapohjan mukaan editoidun version hyväksyttäväksesi ennen tutkielman toimittamista Edita Publishing Oy:lle.

TUTKIELMAN TOIMITTAMINEN EDITA PUBLISHING OY:LLE

Tutkielmaeditoija toimittaa tutkielmasi, palkkiotoiveesi sekä yhteystietosi Edita Publishing Oy:lle.

TUTKIELMAN JULKAISEMINEN

Tutkielma julkaistaan Edita Publishing Oy:n aikataulujen mukaan. Julkaisuprosessi kestää usein vähintään noin kuukauden sen jälkeen, kun tutkielma on toimitettu Edita Publishing Oy:lle. Toisinaan prosessissa voi kestää kauemminkin.

Kysyttävää?

Kaikissa editointiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä:

Emmi Kiander
tutkielmaeditoija@paragraaffi.fi
044 5140 892

Lähetä tutkielma

    vuoden käyttöoikeuden Edilex Peruspalveluunmax 100 euron hintaisen Editan kustantaman juridisen teoksen, joka on ilmestynyt aiemmin kuin kuluvana vuonna