Vinkit työnhakuun

Työnhaku blogisarja

Työnhakua käsittelevässä viisiosaisessa blogisarjassamme perehdytään työnhaun eri vaiheisiin aina avoimesta työpaikkailmoituksesta cover letterin kirjoittamiseen ja onnistuneeseen työhaastatteluun.

Webinaarit

Järjestämme kuukausittain webinaareja, joissa pureudumme suorassa verkkolähetyksessä oikeudellisen alan työnantajia ja -hakijoita kiinnostaviin työelämä ja ura-aiheisiin. Voit ilmoittautua mukaan seuraavaan webinaariin tai tilata menneiden webinaarien tallenteet ilmaiseksi.  

Podcastit

#juristipodi on podcast, jossa katsomme maailmaa juristien linssien läpi ja keskustelemme siitä, mikä maailmassa on oikein tai väärin.  

Podia vetää Paragraaffin toimitusjohtaja Jarl-Johan Hede saaden vieraakseen oikeusvaikuttajia, juristeja, virkamiehiä sekä muita oman elämänsä Harvey Spectereitä ja Ally McBealeja.  Yksi jakso kestää noin 30-60 minuuttia.  

Oppaat

Oppaissa pyrimme vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin juridisen alan työelämään, henkilöstöpalveluihin ja ura-aiheisiin liittyen. Ilmaiset oppaamme ovat ladattavissa tueksesi milloin vain!  

Tulossa