Paragraaffista

Olemme oikeudelliseen alaan erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tehtävämme on auttaa yhdistämään juridisen alan timanttiset talentit ja työnantajat keskenään.

38

Toimimme 38 vuoden kokemuksella

2 000+

Yli 2000 välitettyä työpaikkaa

400+

Yli 400 tyytyväistä asiakasta

LML

Lakimiesliiton reilu työnantaja

Kulttuurimme ja toimintamme on rakennettu kolmen arvon ympärille. Nämä kolme arvoa näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme niin asiakas- ja hakijakokemuksessa kuin tiimin kesken.

Luotamme.

Näemme, että luottamus syntyy rehellisyydestä ja avoimuudesta. Luotamme itsemme ja muihin.  Emme pelkää epäonnistumisia ja uskallamme pyytää apua. Toimimme avoimesti, rohkeasti, läpinäkyvästi ja rehellisesti. Annamme,  saamme  ja pyydämme  palautetta siitä kiittäen.”

Välitämme.

Välitämme asiakkaistamme, itsestämme, tiimikavereistamme ja yrityksestämme. Ihmiset ovat arvokkaita, eivät vain tulokset. Toimintaamme  ohjaa ajatus ihmiseltä ihmiselle.

Saamme aikaan.

Teemme joka kerta parhaamme ja pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamista ja  Paragraaffia yrityksenä. Toimimme proaktiivisesti ja tehokkaasti mahdollistamalla  samanaikaisesti  kaikkien menestyksen.