Paragraaffista

Olemme oikeudelliseen alaan erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tehtävämme on auttaa yhdistämään juridisen alan timanttiset talentit ja työnantajat keskenään.

Kulttuurimme ja toimintamme on rakennettu kolmen arvon ympärille. Nämä kolme arvoa näkyvät joka päiväisessä toiminnassamme niin asiakas- ja hakijakokemuksessa kuin tiimin kesken.

Luotamme.Näemme, että luottamus syntyy rehellisyydestä ja avoimuudesta. Luotamme itsemme ja muihin. Emme pelkää epäonnistumisia ja uskallamme pyytää apua. Toimimme avoimesti, rohkeasti, läpinäkyvästi ja rehellisesti. Annamme, saamme ja pyydämme palautetta siitä kiittäen.”

Välitämme.Välitämme asiakkaistamme, itsestämme, tiimikavereistamme ja yrityksestämme. Ihmiset ovat arvokkaita, eivät vain tulokset. Toimintaamme ohjaa ajatus ihmiseltä ihmiselle.

Saamme aikaan.Teemme joka kerta parhaamme ja pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Kehitämme jatkuvaan omaa osaamista ja Paragraaffia yrityksenä. Toimimme proaktiivisesti ja tehokkaasti mahdollistamalla samanaikaisesti kaikkien menestyksen.

37 vuoden kokemus

Yli 2000 välitettyä työpaikkaa

Yli 400 tyytyväistä asiakasta

Reilu työnantaja

Miksi Paragraaffi?

Paragraaffi on oikeudellisiin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Teemme suorahakuja sekä vuokraamme juristeja ja oikeudellisen alan opiskelijoita juridisen alan työtehtäviin ympäri Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme suorahaku-, ilmoitus-, sekä henkilöstövuokrauspalveluita. Teemme kartoitusta erilaisista oikeudellisen osaamisen tarpeista, olemme sitoutuneita vastaamaan niihin ja tarjoamme ainutlaatuista osaamista asiakaslupauksiemme toteuttamisessa. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot, uniikki alan asiantuntijuus sekä jo yli 30 vuoden kokemus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi.