Mäkitalo Asianajotoimisto Oy on täyden palvelun liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto Helsingin keskustassa. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme toimivia ratkaisuja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva lakimieskuntamme on ainutlaatuinen yhdistelmä oikeudellista erityisosaamista ja toimialatuntemusta, joka tuottaa asiakkaillemme konkreettisia liiketoimintatuloksia. Palveluksessamme on noin 20 lakimiestä, joista 7 on osakkaita. Henkilöstön määrä on kokonaisuudessaan noin 30.

Mäkitalon harjoitteluohjelmat tarjoavat loistavan näköalapaikan asianajomaailmaan, sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Mäkitalolla pääset osallistumaan mielenkiintoisten toimeksiantojen läpiviemiseen kokeneempien kollegoiden ohjauksessa. Työyhteisömme parhaita puolia ovat mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki. Pienen ja tiiviin porukkamme ansiosta ilmapiiri on välitön ja toisia eteenpäin kannustava.

TRAINEE

Trainee-ohjelmamme on tarkoitettu alkuvaiheen oikeustieteen opiskelijoille. Tehtävä sopii sinulle, jos olet suorittanut jo jonkin verran oikeustieteiden opintoja ja haluat tutustua asianajotoimiston arkeen. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan 1–3 viikossa.

Lue lisää >

ASSOCIATE TRAINEE

Associate Trainee -ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Jos opintosi ovat loppusuoralla ja olet valmis sitoutumaan täysipäiväiseen työntekoon, voit hakea määräaikaiseen, neljän kuukauden pituiseen Associate Trainee -ohjelmaamme.

Lue lisää >

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 6,0 M€

Henkilöstömäärä noin 30 henkilöä

​Kaupungit, joihin opiskelija voi teillä työllistyä Helsinki

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme vuosittain 8-10 opiskelijaa

Rekrytoimme vuosittain 1-3 juristia

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 1-2 haastattelukierrosta

​Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa
http://www.makitalo.fi/fi/ura

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta- tai kulttuurietu

Maksamme vähintään Lakimiesliiton suosituspalkkaa

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Traineeiden osalta odotamme, että suurin osa oikeustieteen perusopinnoista olisi jo suoritettu. Associate Traineeden tulisi olla jo opintojensa loppusuoralla, sillä he osallistuvat samoihin työtehtäviin kuin vastavalmistuneet lakimiehemme. Lisäksi odotamme harjoittelijoiltamme hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sujuvaa englannin kielen osaamista, oma-aloitteista ja päämäärätietoista työotetta sekä hyviä tekstinkäsittely- ja tiedonhakutaitoja.

Kielitaitovaatimukset
Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi, mutta emme edellytä sitä.

​Arvosanojen merkitys teille
Vaikka arvostamme hyvää koulumenestystä, se ei ole meille tärkein valintakriteeri. Arvioimme hakijakandidaatteja aina monipuolisesti ottaen huomioon myös hakijan aiemmat taustat ja persoonalliset ominaisuudet.

​Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Sovit hyvin Mäkitalolle jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä aidosti kiinnostunut liikejuridiikasta ja haluat kehittyä ja oppia.

AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖNTEKIJÄMME KERTOVAT

Aleksi Nikkanen
Trainee

”Mäkitalolla työskennellessäni ei yksikään päivä ole ollut samanlainen. Monipuoliset ja haastavat työtehtävät ovat antaneet minulle mahdollisuuden haastaa itseäni ja olenkin oppinut paljon sekä juridiikasta että asianajotoimiston toiminnasta. Parasta Mäkitalolla työskentelyssä on kuitenkin vertaansa vailla olevat työkaverit, joiden kanssa kompakti toimistomme on yhtä tiimiä!”

Kerttu Pahta
Associate

“Valmistuin toukokuussa 2019 ja aloitin pian valmistumiseni jälkeen Associatena Mäkitalolla. Olen saanut sopivassa suhteessa keskittyä itseäni lähtökohtaisesti kiinnostavien oikeudenalojen työtehtäviin, kuin myös tutustua monipuolisesti uusiin oikeudenaloihin. Vastavalmistuneena juristina arvostan Mäkitalolla monipuolisuutta työtehtävissä, haasteita ja vastuuta sekä toisaalta kokemaani työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Mäkitalon työporukka on sopivan tiivis ja tiimihenki mainio, mikä ilmenee erityisesti toimistomme virkistystoiminnassa!”

Ville Vyyryläinen
Osakas, toimitusjohtaja

“Muistan edelleen elävästi toimiston nimiosakkaan toteamuksen työhaastatteluni päätteeksi loppuvuodesta 2002. Tuosta työhaastattelusta on kulunut jo yli 15 vuotta – ajanjakso, johon mahtuu mielenkiintoinen urapolku lakimiesharjoittelijasta ensin asianajajaksi ja sitten asianajotoimiston osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Vaikka toimenkuva on toki vuosien varrella muuttunut, on kaikkia urapolkuni vaiheita Mäkitalolla yhdistänyt sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät että mahtavat kollegat!​”

Meissä yhdistyy pienen toimiston sydän ja intohimo sekä ison osaaminen ja vakuuttavuus.

OTA YHTEYTTÄ

Marianna Holmberg

+358 50 535 4575
marianna.holmberg@makitalo.fi

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä