Merilampi on vaativaan liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja merkittävissä riidanratkaisu- ja yritysjärjestelytilanteissa sekä muissa liikejuridisissa asioissa, kuten kilpailu- ja EU-oikeudessa, työoikeudessa sekä teknologia- ja IPR-liitännäisissä toimeksiannoissa. Haluamme olla enemmän kuin asianajotoimisto ja juridinen neuvonantaja. Tarjoamme strategista kumppanuutta ja räätälöityjä, kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme kulloisiinkin liiketoimintatarpeisiin. Meitä yhdistää yrittäjämäinen ja käytännönläheinen asenne sekä kiinnostus, intohimo ja uteliaisuus asioita kohtaan. Vastuullisuus, suoraselkäinen ja inhimillinen tapa tehdä asioita on meille tärkeää.

Merilammen trainee-ohjelmissa olet näköalapaikalla ammatin ytimeen ja saat arvokasta osaamista. Haemme harjoitteluohjelmiimme lahjakkaita ja kunnianhimoisia oikeustieteen opiskelijoita oppimaan työssä ja kasvamaan kohti juristin ammattia. Harjoittelijana pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia liikejuridiikan töitä eri praktiikkaryhmille. Hierarkia toimistossamme on hyvin matala. Harjoittelu on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa, sillä työvuorojen sopiminen harjoittelijoiden kesken opinto- ja tenttitilanteen mukaan tuo aikatauluihin joustoa.

Junior Trainee

Osa-aikainen harjoittelu opintojen alkuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on noin 12 kuukautta.

Lue lisää >

Trainee

Osa-aikainen harjoittelu opintojen loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on 9–12 kuukautta.

Lue lisää >

Merilampi Case

Soveltavaan liikejuridiikkaan keskittyvä oikeustapauskilpailu, jossa työparit ratkovat aidontuntuista asiakastoimeksiantoa.

Lue lisää >

Veikko Palotie -palkinto

Merilampi ja Paulon Säätiö palkitsevat vuosittain Helsingin yliopiston opiskelijan erityisen ansiokkaasta oikeustieteen pro gradu -tutkielmasta Veikko Palotie -mitalilla ja -stipendillä.

Lue lisää >

Perustiedot

Liikevaihto 11,6 MEUR

Henkilöstön lukumäärä noin 60 henkilöä

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Traineeden osalta suurin osa perusaineopinnoista tulisi olla suoritettu. Kaikkien hakijoiden osalta arvostetaan aikaisempaa työkokemusta. Junior Traineeden osalta työkokemuksen ei tarvitse olla alakohtaista.

Kielitaitovaatimukset
Sujuva suomi ja englanti. Muut kielet katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille
Arvostamme hyvää koulumenestystä, mutta emme pidä sitä tärkeimpänä.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista asennetta.

Rekrytoinnit

Rekrytoimme opiskelijoita vuosittain 12-14 kpl

Rekrytoimme juristeja vuosittain 1-3 kpl

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana kaksi haastattelukierrosta

Otamme vastaan avoimia hakemuksia täällä

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu

Maksamme Junior Traineelle ja Traineelle opintopisteistä riippumatta kiinteää samaa tuntipalkkaa riippuen siitä työskenteleekö henkilö Junior Traineena tai Traineena. Joissakin tapauksessa tämä saattaa ylittää tai alittaa Lakimiesliiton suosituspalkan.

Työaika on 2-3 työvuoroa viikossa, joka mahdollistaa opintojen etenemisen yhtä aikaa työskentelyn kanssa. Lisäksi harjoittelujaksomme ovat 9-12 kuukauden pituisia.

Avoimet työpaikat
Ei avoimia työpaikkoja
Työntekijämme kertovat
santeri
Santeri Nieminen
Junior Trainee

“Merilammella Junior Trainee pääsee tekemään monipuolisesti työtehtäviä ja tutustumaan asianajotoimiston arkeen lähietäisyydeltä. Olen jo Junior Traineena päässyt tekemään haastavia tehtäviä ja saanut paljon vastuuta. Työilmapiiri on kannustava ja apua voi käydä kysymässä keneltä tahansa.”

sini
Sini Arnkil
Trainee, Merilampi Case -voittaja 2017–2018

“Merilampi Case haastaa tutustumaan laajasti liikejuridiikan eri osa-alueisiin ja ratkomaan asiakastoimeksiantoa, josta ei yllätyksiä puutu ja johon ei ole yhtä oikeaa vastausta. Kilpailussa harjoitelluista tiedonhankinta-, argumentointi- ja yhteistyötaidoista on hyötyä myös traineena.”

ida
Ida Leskinen
Trainee

“Traineena Merilammella olen päässyt haastamaan itseäni päivittäin liikejuridiikan eri osa-alueilla osana mutkatonta työyhteisöä. Parasta harjoittelujaksossa on ollut Traineeden tiivis yhteistyö ja vaihtelevat työtehtävät. Merilammella kaikkien harjoittelijoiden työ on osa-aikaista, joten opintojen ja työnteon yhdistäminen on onnistunut vaivattomasti!”

Kysy lisää harjoitteluohjelmistamme:

Tove Bäcklund
HR Manager

050 421 1299
tove.backlund@merilampi.com

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä