Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä.

Castrén & Snellman on huippuosaajien yhteisö, joka tekee kovia juttuja hyvässä hengessä. Haastamme itsemme, toisemme ja asiakkaamme päivittäin rakentamaan kestäviä menestystarinoita. Meillä on Suomen kiinnostavimmat toimeksiannot ja ihminen kaiken keskiössä.

Uusia menestystarinoita

Castrén & Snellman perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888. Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 250 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat Helsingin, Moskovan ja Pietarin kautta kaikkialle maailmaan. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa rakentaaksemme uusia menestystarinoita.

Monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille

Teemme jatkuvasti monipuolista yhteistyötä yliopistojen, korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Näkyvin osa yhteistyötämme ovat ympärivuotiset harjoitteluohjelmamme. Niihin osallistumalla saat mahdollisuuden kokea, millaista on työskennellä yhdessä maamme suurimmista asianajotoimistoista. Suuri osa juristeistamme on aloittanut Cassu-uransa harjoittelijana.
Harjoitteluohjelmamme on suunnattu opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille. Tutustu harjoitteluohjelmiimme tarkemmin ja jätä hakemuksesi!

Miksi liittyä joukkoomme?
Hyvässä hengessä

Työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat henkilöstömme mukaan toimistomme selkeitä vahvuuksia. Pelaamme yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Haluamme auttaa toisiamme loistamaan. Yhteinen arvomaailma, kannustava ilmapiiri, toimiva esimiestyö ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvinvointimme kulmakiviä. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Kovia juttuja

Suomen merkittävimmät ja haastavimmat toimeksiannot ja mahdollisuus perehtyä mielenkiintoisten asiakasyritystemme toimintaan ovat monelle juristille syitä valita Castrén & Snellman työpaikakseen. Kun kovan luokan ammattitaito yhdistyy kunnianhimoon ja työn iloon, syntyy ihmeitä. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.
Kannustamme kaikkia työntekijöitämme laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen. Lakimiesten kohdalla tämä voi tarkoittaa esimerkiksi työkomennusta asiakasyrityksessä tai tuomioistuinharjoittelua. Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä, ja se lisää monen työntekijämme mielestä työn kiinnostavuutta. Arvostamme kansainvälistä kokemusta, ja suuri osa lakimiehistämme onkin opiskellut tai työskennellyt ulkomailla jossain uransa vaiheessa.

Vastuullisesti

Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisemme, laadun tai ympäristön kustannuksella. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Meillä työskentelee hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joilla on erilaiset toiveet ja tavoitteet. Pyrimme toimimaan niin, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana.

TRAINEE PROGRAMMES

Nuorempi harjoittelija

•Avustat juristejamme ja iiketoiminnan palvelujamme monipuolisissa toimistotehtävissä.
• Pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen.
• Olet opintojesi alkuvaiheessa.
• Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
• Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.

Read more >

KM-harjoittelija

•Avustat juristejamme monipuolisesti erilaisissa tiedonhauissa.
• Pääset kehittämään analyyttisiä tiedonhakutaitojasi.
• Opintosi ovat puolivälissä (noin 160 opintopistettä).
• Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
• Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.

Read more >

Vanhempi harjoittelija

• Työtehtäväsi ovat hyvin lähellä vastavalmistuneen juristin työnkuvaa.
• Pääset kehittämään oikeudellista osaamistasi.
• Olet opintojesi loppusuoralla.
• Työskentelet kokoaikaisesti. Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.
• Our Senior trainees have a four-month fixed-term traineeship.

Read more >

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

Opiskelijoiden suosikkiasianajotoimisto 2019

Tutustu ihmisiimme

Touko Hakahuhta
KM-harjoittelija

"Olen saanut tehdä haastavia työtehtäviä kannustavassa ilmapiirissä ja oppia tärkeitä taitoja tulevaa työuraani varten. Harjoittelujaksolla pääsee alusta asti oppimaan uutta ja keräämään kokemusta jo uran alkuvaiheessa."

Robin Ollus
Associate trainee

"Cassulla pääsee kehittämään yliopistolla opittuja taitoja huippuammattilaisten kanssa avoimessa ja kannustavassa työilmapiirissä. Tiimihenki on todella hyvä, ja jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan."

Sini Toskala
Ohjaava KM-harjoittelija

"Castrén & Snellmanilla jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan ja olla rohkeasti oma itsensä. Työuransa alussa olevana juristina on palkitsevaa kehittyä paikassa, jossa työtä tehdään vahvalla ammattitaidolla kannustavassa ilmapiirissä."

Perustiedot

Perustiedot

  • Liikevaihto: 48,5 miljoonaa euroa
  • Henkilöstön määrä: n. 260

Rekrytoimme

  • n. 50-60 opiskelijaa vuodessa
  • n. 10-15 juridiikan asiantuntijaa vuodessa
  • Rekrytoimme opiskelijoita pääasiassa Helsingin toimistollemme
  • Otamme vastaan avoimia hakemuksia täällä
  • Lue lisää meistä työnantajana täällä

Työsuhteet

  • Harjoittelujaksot ovat määräaikaisia. Jakson kesto vaihtelee harjoittelijaohjelmasta riippuen 4 kuukaudesta 12 kuukauteen.
  • Lounassetelit ja liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat etuihimme
  • Harjoittelijoiden palkat perustuvat lakimiesliiton suosituksiin

Mitä odotamme

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Vaadittava osaaminen riippuu tietenkin harjoitteluohjelmasta. Tärkeintä kaikilla harjoittelijoilla on aito innostus alaa kohtaan. Työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Nuoremmilla harjoittelijoilla on hyötyä esimerkiksi aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta, KM-harjoittelijoilla työkokemuksesta, jossa on päässyt oppimaan ja soveltamaan tiedonhankinnan taitoja. Vanhemmilla harjoittelijoilla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta lakialan työtehtävistä.

Millaista kielitaitoa edellytätte?

Odotamme hakijoiltamme hyvää kielitaitoa. Hyvä suomen kielen taito ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Millainen painoarvo arvosanoilla on rekrytoinnissa?

Arvostamme hyviä arvosanoja. Katsomme kuitenkin rekrytoinnissa aina kokonaisuutta, josta arvosanat muodostavat vain yhden osan.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Arvostamme avointa, energistä ja luovaa otetta työhön. Ideaalihakijamme on ratkaisukeskeinen, joustava ja kunnianhimoinen. Arvostamme myös aitoa kiiinnostusta asiakaspalveluun ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme pystyvät jakamaan toimistomme arvot.

Ota yhteyttä

Elina Kytömaa
(Nuoremmat harjoittelijat ja KM-harjoittelijat) Henkilöstökoordinaattori

Puh. 020 7765 237
elina.kytomaa@castren.fi

Essi Järvinen
(Vanhemmat harjoittelijat) Talent specialist

Puh. 020 7765 495
essi.jarvinen@castren.fi

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe