Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

 

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 19,2 MEur.

Henkilöstön lukumäärä yli 125 henkilöä.

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin.

HPP on yksi Suomen johtavista, dynaamisimmista ja nopeimmin kasvavista asianajotoimistoista. Työntekijämme pääsevät työskentelemään haastavissa, ammatillisesti kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa projekteissa sekä kehittymään työyhteisössä, jossa ihmiset tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Osaamisemme on luokiteltu erittäin korkealle tasolle useissa kansainvälisissä vertailuissa (mm. Chambers & Partners, Legal500, Best Lawyers). HPP:llä työskentelee vuosittain yli 30 opintojensa eri vaiheissa olevaa harjoittelijaa apuna juristien päivittäisessä työssä. Liiketoiminnan jatkuvasti kasvaessa haemme joukkoomme motivoituneita, innostuneita ja lahjakkaita tulevaisuuden juristeja.

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme alkuvaiheen opiskelijoita vuosittain 5-8 kpl.

Rekrytoimme keskivaiheen opiskelijoita vuosittain 5-8 kpl.

Rekrytoimme loppuvaiheen opiskelijoita vuosittain 9 kpl.

Rekrytoimme juristeja vuosittain 5-10 kpl.

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana yksi-kaksi haastattelukierrosta.​

Kaikki haastatteluun valitut Trainee-hakijat tekevät haastattelun yhteydessä kirjallisen englannin kielitestin.​

Otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia harjoittelujaksoille tämän linkin kautta.

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Arvostamme joustavaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työskentelyotetta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä oppimishalua. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta, pystyt luovimaan hyvin vaihtelevassa tehtäväkentässä ja viihtymään osana HPP:n porukkaa.

Kielitaitovaatimukset

Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle, pidämme hyvää ruotsin kielen taitoa selkeänä etuna, vaikka emme sitä edellytäkään.​

Arvosanojen merkitys meille

Huomioimme opintomenestyksen keskeisten aineiden osalta erityisesti tiettyihin juridiikkatiimeihin (Ympäristö, M&A, Teknologia, Insolvenssi, Riidanratkaisu) kiinnitettävien kokoaikaisten Associate Traineeiden rekrytoinnissa.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on mutkaton asenne, olet kunnianhimoinen ja kiinnostunut liikejuridiikasta. Hoidat hommat itsenäisesti ja hyvällä fiiliksellä! Palveluhenkisyys, vastuuntuntoisuus sekä reagointivalmius yllättävissäkin tilanteissa ovat hyvän harjoittelijan kulmakiviä.

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia harjoittelujaksoja.

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta- /kulttuurietu sekä laaja työterveyshuolto.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

Suvi Kurki-Suonio
Legal Trainee

"Olen saanut tehdä eri oikeudenaloihin liittyviä töitä todella monipuolisesti: ympäristöoikeuteen, yritysoikeuteen, immateriaalioikeuteen, kilpailuoikeuteen ja hankintaoikeuteen liittyviä tehtäviä. Tekemällä erilaisia asioita olen oppinut valtavasti. Töissä olen oppinut erilaisia käytännön taitoja. Olen kehittynyt paineen hallinnassa, vastuun kantamisessa sekä priorisointi- ja organisointitaidoissa. Toisaalta taas olen oppinut asiakaslähtöisyyttä ja ajattelemaan asioita asiakkaan näkökulmasta. Päämääräni ja tulevaisuuden tavoitteeni ovat selkiytyneet todella paljon. Tuntuu myös siltä, että olen saanut ylittää itseni useita kertoja. On hieno tunne, kun kokeneet juristit luottavat omaan työhön. Ennen kaikkea olen saanut huomata, että pärjään hyvin ison asianajotoimiston työympäristössä."

Niclas Ruotsalainen
Junior Trainee

"Kaikkein kiinnostavinta harjoittelussa on ollut oppia ison asianajotoimiston toimintatapoja. Varsinkin tutorjärjestelmä on toiminut todella hyvin. Omalta tutoriltani olen saanut rakentavaa palautetta ja aina halutessani vähän vaativampia tehtäviä. Kaiken kaikkiaan työtehtävät ovat muutenkin olleet odotettua monipuolisempia. Tutorin kanssa keskusteleminen on edesauttanut omaa kehitystäni todella paljon. Työilmapiiri on ollut muutenkin erittäin kannustava. Ei ole sellaista asiaa, mitä ei voisi mennä kysymään. Tuntuu, että olen saanut odotuksilleni katetta. Asianajotoimiston työ on näyttäytynyt jopa positiivisempana kuin odotin."

Sara Laitinen
Legal Trainee

"Kahden vuoden harjoittelun aikana työni on muuttunut koko ajan monipuolisemmaksi. Olen päässyt mukaan istuntoihin, kirjoittamaan lausuntoja, muistioita ja käännöksiä ja tietysti suorittamaan yleistä tiedonhakua. Olen kehittynyt oman työn aikatauluttamisessa, kun olen päässyt osaksi isompia projekteja. Käsitykseni asianajajan työstä eivät ole varsinaisesti muuttuneet, mutta ymmärrän koko ajan konkreettisemmin, mitä työ käytännössä on. Olen saanut esimerkiksi huomata, miten monipuolista riitajuristin työ on. Pelkkä lain tunteminen ei riitä, vaan täytyy omata myös valtavasti yleistietoa muistakin asioista, kuten esim. rakennustekniikasta. Työn monipuolisuuden johdosta olen motivoituneempi suorittamaan opintoja ja oppimaan laaja-alaisesti uutta."

Lue lisää trainee-ohjelmistamme
täältä.

Kysy lisää harjoitteluohjelmistamme:

Marjo Laukkanen
HR-koordinaattori

Anniina Suomi
HR and Marketing Assistant


  HPP Asianajotoimisto Oy | Osoite   BULEVARDI 1 A 00100 HELSINKI | Puhelin  +358 9 474 21

  Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

  Subscribe To Personalized Notifications

  You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

  Email Notifications

  Email notifications will be sent to you Subscribe

   

  Custom RSS Feed

  Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader.
  Subscribe