Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.​

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Junior trainee

Junior traineet ovat ulkoisen asiakaspalvelumme kasvot. Heidät toimistollamme vierailevat asiakkaat kohtaavat ensimmäiseksi ja traineet varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden koko käynnin ajan. Junior traineet ovat 1.-3. vuoden oikeustieteen opiskelijoita. Trainee-jaksomme alkavat elokuussa ja kestävät 11 kuukautta. Jos sinä haluat olla mukana vauhdikkaassa kasvussamme ja uskot omaavasi Lexia-asennetta, lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@lexia.fi tai seuraa viestintäämme some-kanavissamme, joissa ilmoitamme hausta.

Legal trainee

Legal traineet ovat sisäisen asiakaspalvelumme kulmakivi. He tutustuvat juristin työhön käytännönläheisesti tekemällä juristin ohjauksessa avustavia tehtäviä toimeksiannoissa. Legal traineet ovat edenneet opinnoissaan jo pidemmälle, ja he ymmärtävät laajasti ainesanastoa ja pystyvät tuomaan lisäarvoa asiakkaan haasteisiin. Legal traineet ovat 3+ vuoden oikeustieteen opiskelijoita. Trainee-jaksomme alkavat elokuussa ja kestävät 11 kuukautta. Jos sinä haluat olla mukana vauhdikkaassa kasvussamme ja uskot omaavasi Lexia-asennetta, lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@lexia.fi tai seuraa viestintäämme some-kanavissamme, joissa ilmoitamme hausta.

Junior associate

Junior associatet ovat loppuvaiheen opiskelijoita, jotka pystyvät tuomaan lisäarvoa asiakkaidemme haasteisiin juristiemme apuna. Pääsääntöisesti Legal traineemme kasvavat kanssamme Junior associate -tehtävään, mutta jos olet tässä elämäntilanteessa, ja Lexia tuntuu uudelta kodiltasi juuri ennen valmistumista, ole meihin yhteydessä avoimella hakemuksella.

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 5,7 M€ (2016)

Henkilöstön lukumäärä n. 65 henkilöä

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin ja Turkuun

 

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Osaamisodotukset riippuvat haettavasta roolista. Mitä pidemmällä olet opintoja, sen enemmän odotamme jo substanssin ymmärtämistä. Lisäksi asiakkaiden kuunteleminen ja kuuleminen on tärkeää.

​Kielitaitovaatimukset

Suomi ja Englanti ehdottomat. Ruotsi iso plussa. Muista kielistä on aina hyötyä.

​Arvosanojen merkitys teille

Arvostamme yksilöä kokonaisuutena ja etsimme lähtökohtaisesti ihmisiä, joilla on asenne kohdallaan ja halu tehdä huippulaatua meidän asiakkaille.

​Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Me Lexiassa arvostamme oma-aloitteellisuutta, ammattitaitoa ja halua kehittyä. Rohkeutta hypätä välillä syvään päätyyn, nöyryyttä ja että olet oma itsesi.

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme alkuvaiheen opiskelijoita vuosittain 3-5 kpl (vaihtelee)

​Rekrytoimme keskivaiheen opiskelijoita vuosittain 2-4 kpl (vaihtelee)

​Rekrytoimme loppuvaiheen opiskelijoita vuosittain 2-3 kpl(vaihtelee)

​Rekrytoimme juristeja vuosittain 5-10 kpl (vaihtelee reippaasti)

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana kaksi haastattelukierrosta

​Otamme vastaan avoimia hakemuksia sähköpostitse rekry@lexia.fi

 

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu ja virikeseteli. Lisäksi tarjoamme kattavat vakuutukset, työterveyshuolto, kehitämme henkilöstöämme, saat oman tutorin ja tietenkin aivan mahtavat kollegat. Kehitämme etujamme jatkuvasti henkilöstön toiveiden mukaisesti.

Maksamme Lakimiesliiton mukaista suosituspalkkaa

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

Työntekijämme kertovat

Petra Lahtinen
Junior Trainee

"Junior Traineena voin sanoa, että Lexia on toiminut loistavana tukena ja turvana lakimaailmaan ensimmäisiä askeleita ottaessani. Töihin on ilo tulla, kun tietää, että työkaverit auttavat ja yhdessä selviydytään suuremmistakin haasteista. Lexiassa töitä tehdään tiiminä, yksilöiden kehitystä unohtamatta. Sanonta ”Kerran lexialainen, aina lexialainen” pitää paikkaansa. Lexia on paras!"

Laura Hartzell, Junior Trainee
Tapio Kivioja, Legal Trainee

"Työyhteisömme on todella tasavertainen: kaikki auttavat ja kaikilta voi kysyä apua. Pönötysmeininki puuttuu täältä kokonaan. "

Ota yhteyttä

Heidi Niemi
Chief Happiness Officer

+358 40 141 6697
heidi.niemi@lexia.fi


Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe