Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy on täyden palvelun liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto Helsingin keskustassa. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme toimivia ratkaisuja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Erilaisista koulutus- ja urakokemustaustoista koostuva lakimieskuntamme on ainutlaatuinen yhdistelmä oikeudellista erityisosaamista ja toimialatuntemusta, joka tuottaa asiakkaillemme konkreettisia liiketoimintatuloksia. Palveluksessamme on noin 20 lakimiestä, joista 7 on osakkaita. Henkilöstön määrä on kokonaisuudessaan noin 30.

Mäkitalon harjoitteluohjelmat tarjoavat loistavan näköalapaikan asianajomaailmaan, sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Mäkitalolla pääset osallistumaan mielenkiintoisten toimeksiantojen läpiviemiseen kokeneempien kollegoiden ohjauksessa. Työyhteisömme parhaita puolia ovat mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki. Pienen ja tiiviin porukkamme ansiosta ilmapiiri on välitön ja toisia eteenpäin kannustava.

TRAINEE

Trainee-ohjelmamme on tarkoitettu alkuvaiheen oikeustieteen opiskelijoille. Tehtävä sopii sinulle, jos olet suorittanut jo jonkin verran oikeustieteiden opintoja ja haluat tutustua asianajotoimiston arkeen. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan 1–3 viikossa.

Read more >

ASSOCIATE TRAINEE

Associate Trainee -ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Jos opintosi ovat loppusuoralla ja olet valmis sitoutumaan täysipäiväiseen työntekoon, voit hakea määräaikaiseen, neljän kuukauden pituiseen Associate Trainee -ohjelmaamme.

Read more >

Meissä yhdistyy pienen toimiston sydän ja intohimo

sekä ison osaaminen ja vakuuttavuus. 

 

 

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 6,0 M€

​Henkilöstömäärä noin 30 henkilöä

​Kaupungit, joihin opiskelija voi teillä työllistyä Helsinki

 

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Traineeiden osalta odotamme, että suurin osa oikeustieteen perusopinnoista olisi jo suoritettu. Associate Traineeden tulisi olla jo opintojensa loppusuoralla, sillä he osallistuvat samoihin työtehtäviin kuin vastavalmistuneet lakimiehemme. Lisäksi odotamme harjoittelijoiltamme hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sujuvaa englannin kielen osaamista, oma-aloitteista ja päämäärätietoista työotetta sekä hyviä tekstinkäsittely- ja tiedonhakutaitoja.

Kielitaitovaatimukset

Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi, mutta emme edellytä sitä.

​Arvosanojen merkitys teille

Vaikka arvostamme hyvää koulumenestystä, se ei ole meille tärkein valintakriteeri. Arvioimme hakijakandidaatteja aina monipuolisesti ottaen huomioon myös hakijan aiemmat taustat ja persoonalliset ominaisuudet.

​Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Sovit hyvin Mäkitalolle jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä aidosti kiinnostunut liikejuridiikasta ja haluat kehittyä ja oppia.

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme vuosittain 8-10 opiskelijaa

​Rekrytoimme vuosittain 1-3 juristia

​Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 1-2 haastattelukierrosta

​Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa
http://www.makitalo.fi/fi/ura

 

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta- tai kulttuurietu

Maksamme vähintään Lakimiesliiton suosituspalkkaa

Avoimet työpaikat

TYÖNTEKIJÄMME KERTOVAT

Rebecka von Weissenberg
Associate Trainee

"Monipuolisten ja haastavien työtehtävien kautta olen saanut hyvän kuvan asianajajan työnkuvasta harjoittelujaksoni aikana. Vastuuta on saanut heti alusta lähtien, mutta apua saa itseään kokeneemmalta aina tarvittaessa. Pieni ja tiivis työporukka luo myös mukavan työilmapiirin, jossa tuntee itsensä osaksi tiimiä!"

Ida Lindfors
Associate

"Aloitin Mäkitalolla traineena vuonna 2012 ja valmistumisen jälkeen vuonna 2014 jatkoin lakimiehenä. Traineeaikana opin paljon uutta ja pääsin jo silloin mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Olemme tiivis ja sopivan kokoinen työyhteisö, jossa työtehtävät ovat mukavan monipuolisia. Olen päässyt työtehtävissäni lakimiehenä mukaan niin oikeudenkäynteihin kuin yritysjärjestelyihin. Parasta päivittäisessä työssäni ovat mukavat kollegat ja se, että jokainen toimeksianto on erilainen."

Ville Vyyryläinen
Osakas, toimitusjohtaja

"Muistan edelleen elävästi toimiston nimiosakkaan toteamuksen työhaastatteluni päätteeksi loppuvuodesta 2002. Tuosta työhaastattelusta on kulunut jo yli 15 vuotta – ajanjakso, johon mahtuu mielenkiintoinen urapolku lakimiesharjoittelijasta ensin asianajajaksi ja sitten asianajotoimiston osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Vaikka toimenkuva on toki vuosien varrella muuttunut, on kaikkia urapolkuni vaiheita Mäkitalolla yhdistänyt sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät että mahtavat kollegat! ​"

OTA YHTEYTTÄ

Salla-Maaret Lamberg
Managing Associate

+358 40 556 6840
salla-maaret.lamberg@makitalo.fi

@makitalorantanen

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader.
Subscribe