Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

Merilampi on vaativaan liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja merkittävissä riidanratkaisu- ja yritysjärjestelytilanteissa sekä kilpailu- ja EU-oikeudellisissa asioissa. Palveluksessamme on 40 lakimiestä, jotka ovat maan parhaimmistoa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Merilammen trainee-ohjelmissa olet näköalapaikalla ammatin ytimeen ja saat arvokasta osaamista. Haemme harjoitteluohjelmiimme lahjakkaita ja kunnianhimoisia oikeustieteen opiskelijoita oppimaan työssä ja kasvamaan kohti juristin ammattia. Olet asianajomaailman keskellä ja opit lisää eri oikeudenalojen arvostetuilta osaajilta. Harjoittelu on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa, sillä työvuorojen sopiminen harjoittelijoiden kesken opinto- ja tenttitilanteen mukaan tuo aikatauluihin joustoa.

JUNIOR TRAINEE

Osa-aikainen harjoittelu opintojen alkuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on noin 12 kuukautta.

Read more >

TRAINEE

Osa-aikainen harjoittelu opintojen loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on 9–12 kuukautta.

Read more >

MERILAMPI CASE

Soveltavaan liikejuridiikkaan keskittyvä oikeustapauskilpailu, jossa työparit ratkovat aidontuntuista asiakastoimeksiantoa.

Read more >

VEIKKO PALOTIE -PALKINTO

Merilampi ja Paulon Säätiö palkitsevat vuosittain Helsingin yliopiston opiskelijan erityisen ansiokkaasta oikeustieteen pro gradu -tutkielmasta Veikko Palotie -mitalilla ja -stipendillä.

Read more >

PERUSTIEDOT

Liikevaihto 11,6 MEUR

Henkilöstön lukumäärä noin 60 henkilöä

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin

 

HAKIJAT

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Traineeden osalta suurin osa perusaineopinnoista tulisi olla suoritettu. Kaikkien hakijoiden osalta arvostetaan aikaisempaa työkokemusta. Junior Traineeden osalta työkokemuksen ei tarvitse olla alakohtaista.

Kielitaitovaatimukset

Sujuva suomi ja englanti. Muut kielet katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille

Arvostamme hyvää koulumenestystä, mutta emme pidä sitä tärkeimpänä.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista asennetta.

REKRYTOINNIT

Rekrytoimme opiskelijoita vuosittain 12-14 kpl

Rekrytoimme juristeja vuosittain 1-3 kpl

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana kaksi haastattelukierrosta

Otamme vastaan avoimia hakemuksia täällä

 

TYÖSUHTEET

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu

Maksamme Junior Traineelle ja Traineelle opintopisteistä riippumatta kiinteää samaa tuntipalkkaa riippuen siitä työskenteleekö henkilö Junior Traineena tai Traineena. Joissakin tapauksessa tämä saattaa ylittää tai alittaa Lakimiesliiton suosituspalkan.

Työaika on 2-3 työvuoroa viikossa, joka mahdollistaa opintojen etenemisen yhtä aikaa työskentelyn kanssa. Lisäksi harjoittelujaksomme ovat 9-12 kuukauden pituisia.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

TYÖNTEKIJÄMME KERTOVAT

Santeri Nieminen
Junior Trainee

"Merilammella Junior Trainee pääsee tekemään monipuolisesti työtehtäviä ja tutustumaan asianajotoimiston arkeen lähietäisyydeltä. Olen jo Junior Traineena päässyt tekemään haastavia tehtäviä ja saanut paljon vastuuta. Työilmapiiri on kannustava ja apua voi käydä kysymässä keneltä tahansa."

Sini Arnkil
Trainee, Merilampi Case -voittaja 2017–2018

"Merilampi Case haastaa tutustumaan laajasti liikejuridiikan eri osa-alueisiin ja ratkomaan asiakastoimeksiantoa, josta ei yllätyksiä puutu ja johon ei ole yhtä oikeaa vastausta. Kilpailussa harjoitelluista tiedonhankinta-, argumentointi- ja yhteistyötaidoista on hyötyä myös traineena."

Ida Leskinen
Trainee

"Traineena Merilammella olen päässyt haastamaan itseäni päivittäin liikejuridiikan eri osa-alueilla osana mutkatonta työyhteisöä. Parasta harjoittelujaksossa on ollut Traineeden tiivis yhteistyö ja vaihtelevat työtehtävät. Merilammella kaikkien harjoittelijoiden työ on osa-aikaista, joten opintojen ja työnteon yhdistäminen on onnistunut vaivattomasti!"

Kysy lisää harjoitteluohjelmistamme:

Riikka Aarnikallio
HR Manager


Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe