Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki | 0405765709 | myynti@paragraaffi.fi

Waselius & Wist on Suomen johtavia liikejuridiikkaan erikoistuneita asianajotoimistoja, jonka päätoimialueita ovat pääomamarkkina- ja rahoitusjuridiikka, yritysjärjestelyt, kilpailuoikeus, riitojenratkaisu, vero-oikeus sekä immateriaalioikeus. Toimistossamme työskentelee tehokas ja sitoutunut tiimi, joka koostuu kokeneista kansainvälisesti arvostetuista asiantuntijoista, lahjakkaista lakimiehistä sekä asiantuntevasta tukitiimistä. Meillä henkilöstön vaihtuvuus on pientä ja työyhteisö tiivis ja mukava.

Perustiedot

Liikevaihto noin 9 M€​

Henkilöstömäärä noin 45 henkilöä​

Kaupungit, joihin opiskelija voi työllistyä Helsinki

 

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Arvostamme reipasta otetta työtehtäviin, huolellisuutta ja halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus liikejuridiikan parissa on plussaa muttei välttämätön.

Kielitaitovaatimukset

Hoidamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimeksiantoja, joten meille on tärkeää, että sinulla on erinomainen sekä englannin että suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille?

Koulussa menestyminen on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne, intohimo liikejuridiikkaan sekä aito halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä. Jos sinulla vielä on positiivinen elämänasenne ja halukkuutta tarttua uuteen niin sovit tiimiimme!

Rekrytoinnit

Rekrytoimme vuosittain 2-3 opiskelijaa

Rekrytoimme vuosittain 1-4 juristia​

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana

2 haastattelukierrosta​​

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa

rekry@ww.fi ja www.ww.fi/careers

 

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta- tai kulttuurietu ja sairaanhoitovakuutus (Lähitapiolan työkykyvakuutus)

Maksamme vähintään Lakimiesliiton suosituspalkkaa

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

Helena Wist
avustava juristi 2017-

"Olen kahden vuoden ajan WW:llä työskennellyt juristi. Aikaisemmin toimin myös toimistossa traineena. Parasta meillä on ehdottomasti monipuoliset työtehtävät johtuen mahdollisuudesta työskennellä eri oikeudenalojen parissa sekä osaava ja kannustava työyhteisö!"

Niko Markkanen
avustava juristi 2016-

"Omat päiväni täyttyvät erityisesti yritysjärjestelyistä sekä pääomamarkkinoihin ja rahoitukseen liittyvistä toimeksiannoista, mutta työskentelen monipuolisesti myös muiden oikeudenalojen parissa. Nuorelle juristille W&W on erinomainen paikka oppia laajasti rajat ylittävän liikejuridiikan eri osa-alueista. Vastuu opettaa, ja meillä pääsetkin alusta pitäen mukaan toimeksiantoihin ja keskustelemaan kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Siitä huolimatta, että paiskimme kovin töitä, niin työn vastapainona pidämme huolen myös virkistäytymisestä. Meillä on kiva porukka ja huikea yhteishenki."

Henri Kaskimo
avustava juristi 2017-

"Teen meillä kiinteistö- ja yrityskauppoja, sekä niihin liittyvää rahoitusta. Työ vie aikaa, miksi minulle on ensisijaisen tärkeää, että nautin siitä mitä teen, ja saan myös vaikuttaa siihen miten sen teen. W&W:llä arvostan eritoten sitä, että olen voinut omalla toiminnallani ja aktiivisuudellani vaikuttaa merkittävästi siihen, millaiseksi roolini on ajan myötä muokkaantunut. Tämän lisäksi arvostan W&W:llä ylitöiden kompensointia ylimääräisinä vapaapäivinä ja/tai rahana (=työaikapankki); konkreettinen teko ja selkeä viesti osakaskunnalta juristien työhyvinvoinnin ja motivaation edistämiseksi. Vastaavaa järjestelmää ei ymmärtääkseni ole käytössä missään muussa Helsingin vastaavan tasoisia diilejä tekevässä liikejuridiikkatoimistossa."

Suurin osa opiskelijoistamme työskentelevät meillä osa-aikaisina (kaksi päivää viikossa) ja toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla, mutta toisinaan palkkaamme

opiskelijoita myös projektiluontoisempiin täysipäiväisiin noin puolen vuoden kestäviin työsuhteisiin. Yliopiston kesäloman aikana kaikki harjoittelijamme työskentelevät meillä täysipäiväisesti.

​Meillä harjoittelijat ovat aidosti osa muuta tiimiä ja koemme tärkeäksi auttaa heitä heidän ammatillisessa kehityksessään. Waselius & Wistin harjoittelijana pääset tekemään tiiviisti töitä kaikkien kanssa, osakkaista avustaviin juristeihin ja assistentteihin. Harjoitteluohjelma on kaikille sama. Näin ollen kaikki harjoittelijat pääsevät tekemään samoja tehtäviä, riippumatta siitä oletko opintojesi alku- vai loppuvaiheessa.

Aloittelevana juristina kehityt meillä laaja-alaiseksi ammattilaiseksi, sen sijaan, että asiantuntemuksesi rajoittuisi vain yhteen juridiseen osa-alueeseen. Näin saat hyvän juridisen alustan, jonka pohjalta on hyvä jatkaa kehittymistä kapeamman osa-alueen asiantuntijaksi. Kaikki avustavat juristit työskentelevät suoraan osakkaiden tai vanhempien juristien kanssa.

Avustavan juristin työpäivän pituus vaihtelee päivästä toiseen. Meillä Waselius & Wisillä ymmärrämme, että myös juristeilla on oikeus vapaa-aikaan ja siksi meillä onkin käytössä ”työaikapankki”, joka korvaa juristiemme normaalia työpäivää ylittävän työpanoksen joko rahana tai vapaana.

”Parasta Waselius & Wistillä on, että harjoittelijanakin pääsee aidosti osaksi arvostettua ja ammattitaitoista tiimiä sekä loistavaa työyhteisöä”

Ota yhteyttä

Jonna Bäckström-Suikki
Business Support Director

jonna.backstrom@ww.fi
+358 9 668 9520

Eteläesplanadi 24 A, 00130 Helsinki

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe