Juristipörssi

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Juristipörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Lakimies uusi Kokoaikainen
Asianajotoimisto Jurentia Oy Helsinki, Espoo, Vantaa 9.8.2019
Asianajotoimisto Jurentia Oy toimii Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Etsimme nyt joukkoomme uutta osaajaa erityisesti Espoon ja Helsingin toimistoille.
Viimeinen hakupäivä: 9.8.2019
Perhejuristi Kokoaikainen
Frida Family Lawyers Oy Helsinki 9.8.2019
Uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto FRIDA Perhejuristit etsii joukkoonsa kokenutta PERHEOIKEUSJURISTIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen uuteen toimistoomme Tampereelle.
Viimeinen hakupäivä: 9.8.2019
Lakimies Kokoaikainen
Haemme lakimiestä tai vakituiseen työsuhteeseen toimistoomme Espooseen. Pääset työssäsi hoitamaan itsenäisesti haastavia ja monipuolisia toimeksiantoja eri oikeudenaloilta. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja kykyä ottaa vastuuta. Tarjoamme rennon ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa lakimiehenä toimistomme mukana.
Viimeinen hakupäivä: 31.7.2019
Luonnonvarakeskus (Luke) Helsinki 5.8.2019
Haemme perhevapaiden sijaiseksi 30.9.2020 saakka lakimiestä (Legal Counsel) määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Viikin pääkonttoriimme. Lakimies toimii Luken johdon ja henkilöstön oikeudellisena asiantuntija-apuna erityisesti tutkimushankkeisiin ja asiakkuuksiin liittyvien sopimusten laatimisessa, kommentoinnissa ja neuvotteluissa.
Viimeinen hakupäivä: 5.8.2019
Luonnonvarakeskus (Luke) Helsinki, Turku 5.8.2019
Haemme lakimiestä (Legal Counsel) vakituiseen työsuhteeseen. Lakimies toimii Luken johdon ja henkilöstön oikeudellisena asiantuntija-apuna erityisesti tutkimushankkeisiin ja asiakkuuksiin liittyvien sopimusten laatimisessa, kommentoinnissa ja neuvotteluissa. Tehtäviin kuuluu lisäksi muiden oikeudellisten kysymysten ratkaisua, mukaan lukien immateriaalioikeuksia, julkisia hankintoja ja tietosuojaa koskevat kysymykset.
Viimeinen hakupäivä: 5.8.2019
Asianajotoimisto Magnusson Helsinki, Turku, Tampere, Oulu 17.7.2019 kello 11:00
Magnussonilla työskentelet asiantuntijana mielenkiintoisten ja vaihtelevien toimeksiantojen parissa. Saat alusta alkaen paljon vastuuta ja saat edistää toimeksiantoja itsenäisesti. Menestyt kulttuurissamme, mikäli sinulla on huumorintajua, yrittäjähenkisyyttä ja empatiakykyä. Mahdollistamme joustavan työnteon ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat edut sekä tuemme työntekijöitämme eri elämäntilanteissa.
Viimeinen hakupäivä: 17.7.2019 kello 11:00
Associate (legal) Kokoaikainen
Intertrust (Finland) Oy Helsinki 31.7.2019
Intertrust Finland is looking for an Associate for the firm’s expanding corporate services and capital markets team.
Viimeinen hakupäivä: 31.7.2019
Jyväskylän yliopisto Jyväskylä 23.8.2019
Tehtävässäsi tuet juridisesti yliopiston toimintatapojen digitalisointia sekä hoidat laaja-alaisesti sopimusjuridisia asioita. Lakimiehenä perehdyt yliopiston tarpeisiin kehittyvässä toimintaympäristössä, neuvot, neuvottelet, annat asiantuntija-apua, koulutat ja laadit ohjeita. Hoidat omaa vastuukenttääsi itsenäisesti osana muiden yliopiston sopimus-, IPR-, hankinta- ja hallintoasioihin perehtyneiden lakimiesten sekä tietosuojavastaavan muodostamaa tiimiä.
Viimeinen hakupäivä: 23.8.2019
Juristi Kokoaikainen
FCG Konsultointi Oy Helsinki tai Turku 12.8.2019
FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.
Viimeinen hakupäivä: 12.8.2019
Lakimies Kokoaikainen
Asianajotoimisto WinLaw Jyväskylä 31.8.2019
Haemme tiimiimme vakinaista lakimiestä. Lakimiehenä tehtäviisi kuuluvat erilaisten yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen sekä oikeudenkäynnit. Palvelet asiakkaita monenlaisissa juridisissa kysymyksissä, jotka liittyvät esimerkiksi sopimuksiin, yritysjärjestelyihin, hankinta-asioihin tai riidanratkaisuun. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti.
Viimeinen hakupäivä: 31.8.2019