Juristipörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Valmistunut lakimies, juristi tai asianajaja etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Juristipörssin avoimet työpaikat ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka. Voit myös selata juridiikan alan avoimia työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Helsinki 17.8.2020 klo 16.15
Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen lakimiestyö työelämän näköalapaikalla? Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueella on nyt haettavana kaksi lakimiehen virkaa.
Viimeinen hakupäivä: 17.8.2020 klo 16.15
Lupalakimies Kokoaikainen
Lakiasiantoimisto Kari Uoti Oy hakee joukkoonsa uutta oikeudenkäyntijuristia.
Viimeinen hakupäivä: 21.8.2020
Fennia Helsinki 16.8.2020
Etsimme joukkoomme sinua, Lakimies/ Vastaava asiantuntija, tuomaan ammattitaitoasi Omaisuusvahingot yksikön toimintaan painottuen erityisesti vastuu- ja kuljetusvahinkoasioihin. Olet kokenut ja osaava vakuutusalan ammattilainen, joka osaa kuunnella ihmisiä ja yhdistää erilaisia ajatuksia luoden niistä asiakasystävällisiä ja juridisesti päteviä malleja käytännön tilanteissa eteenpäin pääsemiseksi. Tuot vahvan panoksesi ihmisten kouluttamiseen ja asioiden kehittämiseen.
Viimeinen hakupäivä: 16.8.2020
Tilaa Professio-uutiskirje!

Professio on oikeudellisen alan ammattilaisille suunnattu uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaista sisältöä juridiikan alalta sekä kuulet uusimmista alan työpaikoista.