Juristipörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Juristipörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Lakimies (juniori) uusi Kokoaikainen
Lahden kaupunki Lahti 4.10.2019
Lahden kaupungin Lakipalvelut etsii tiimiinsä lakimiestä (juniori). Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut.
Viimeinen hakupäivä: 4.10.2019
JURISTI Kokoaikainen
Oy Apotti Ab Helsinki 22.9.2019
Tehtävänkuva on monipuolinen ja se muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien mukaan. Työtehtävät painottuvat julkisiin hankintoihin, sopimusasioihin ja/tai tietosuojaan liittyviin asioihin.
Viimeinen hakupäivä: 22.9.2019
Lakimiesharjoittelija Kokoaikainen
TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Etsimme nyt Espoon toimistoomme oma-aloitteista ja kehityshaluista lakimiesharjoittelijaa! Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia. Työsuhde on määräaikainen ja työ voidaan sopia joko koko- tai osa-aikaisena.
Viimeinen hakupäivä: 13.10.2019
Lakimies, 2 paikkaa Kokoaikainen
HKL Helsinki 25.9.2019
Avaimet tehtävässä menestymiseen ovat monipuolisuus, aktiivisuus ja kyky itsenäiseen työhön. Tehtävässä et jumiudu vain työpöytäsi taakse papereita pyörittämään, vaan osallistut myös neuvotteluihin sekä hoidat sekä kansallisia että kansainvälisiäsidosryhmäsuhteita.
Viimeinen hakupäivä: 25.9.2019
Kaksi lakimiestä Kokoaikainen
Haemme nyt toimistollemme Tampereelle kahta Lakimiestä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Hakijoilta vaaditaan vähintään vuoden kokemusta tehtävän keskeisistä osa-alueista. Toimit tehtävässä monipuolisesti usealla oikeudenalalla kuten rakentamis- ja kiinteistöoikeuden sekä perintöoikeuden parissa. Erityistä etua on vahingonkorvausoikeuden tuntemuksesta.
Viimeinen hakupäivä: 24.9.2019 klo 16
Uponor Oyj Vantaa 27.9.2019
We are looking for a Legal Counsel to join Uponor Group Legal in the head office in Vantaa, Finland, to provide legal services for Uponor’s business globally as a parental leave substitute for a fixed term of one year. The expected start of employment will be 1st December, 2019.
Viimeinen hakupäivä: 27.9.2019
Tilaa Professio-uutiskirje!

Professio on juridisen alan ammattilaisille suunnattu uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaista sisältöä juridiikan alalta sekä kuulet uusimmista alan työpaikoista.