Oikkaripörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat selaamalla työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka.

Oikeustieteen ylioppilas uusi Osa-aikainen
Etsimme n. 2. vuoden oikeustieteen ylioppilasta. Toimenkuvaan kuuluu erilaiset tiedonhakutehtävät, asiakirjojen ja juridisten selvitysten laatiminen sekä toimistorutiinien hoitaminen.
Viimeinen hakupäivä: 27.9.2019
Asianajotoimisto Hippi Oy Helsinki 6.10.2019
Asianajotoimisto Hippi Oy on riita- ja rikosasioihin sekä perheoikeudellisiin asioihin erikoistunut asianajotoimisto. Etsimme joukkoomme mieluiten opintojensa alkuvaiheessa olevaa oikeustieteen ylioppilasta toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen osa-aikaisena asianajoassistenttina.
Viimeinen hakupäivä: 6.10.2019
Lakimiesharjoittelija Kokoaikainen
TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Etsimme nyt Espoon toimistoomme oma-aloitteista ja kehityshaluista lakimiesharjoittelijaa! Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia. Työsuhde on määräaikainen ja työ voidaan sopia joko koko- tai osa-aikaisena.
Viimeinen hakupäivä: 13.10.2019
Palveluneuvoja Osa-aikainen
Haemme osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen (noin 15 h/vko) palveluneuvojaa. Annat neuvontaa puhelimitse ampumaurheilijoille aselain muutosten vaikutuksista harrastajan nykyisiin aselupiin ja toisaalta uusien aselupien hakemisesta sekä kokoat myös kotisivuillemme perusfaktapaketin, joka päivittyy usein kysyttyjen kysymysten myötä.
Viimeinen hakupäivä: 25.9.2019
Trainee Osa-aikainen
Tekijänoikeustiimissä asiakaspalvelun hoitaminen eli puhelimitse tai sähköpostitse tulleisiin yhteydenottoihin vastaaminen ja niiden käsittely. Lisäksi työtehtäviin kuuluu toimistomme lakimiesten avustaminen myös muissa toimistomme toimeksiannoissa.
Viimeinen hakupäivä: 30.9.2019
Legal Trainee Osa-aikainen
CGI Suomi Oy Helsinki 22.09.2019
We are now looking to hire two Legal Trainees to work in a challenging and dynamic working field and with a great outlook on an internationally operating IT services company, at heart of which are people, business and technology.
Viimeinen hakupäivä: 22.09.2019