Hakujärjestelmä

Vastaanota hakemukset keskitetysti ja hakijakokemus huomioiden

Vastaanota hakemukset keskitetysti ja hakijakokemus huomioiden

Paragaaffin asiakkaana voit valita käyttöösi ilmaisen hakujärjestelmän, jolla vastaanotat hakemukset liitteineen keskitetysti ja tietoturvallisesti. Hakujärjestelmä on hakijan kannalta helppo ja yksinkertainen tapa jättää hakemusasiakirjat.

Miksi Paragraaffin hakujärjestelmä?

Hakijakokemus

Miellyttävä rekrytointiprosessi.

Hakujärjestelmällä vastaanotat hakemukset luotettavasti ja ilman ylimääräistä vaivaa. Voit sanoa hyvästit sähköpostitulvalle, liitteiden katoamiselle ja asiakirjojen lähettelylle ympäri organisaatiota.

Voitte hallita koko rekrytointiprosessia järjestelmän avulla siirtämällä hakijoita prosessin eri vaiheisiin, lähettää sähköposteja keskitetysti kaikille hakijoille, jättää organisaation sisäisiä muistiinpanoja ja arvioita. Hakemusten hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hakijalle tämä on selkeä ja vaivaton tapa hakea mielenkiintoista työtä. Järjestelmäämme käyttää yli 600 juridiikan alan aktiivista työnhakijaa, jotka voivat yksillä tunnuksilla hakea kaikkia työpaikkoja, joissa käytetään hakujärjestelmää.

Tehdään työnhaku helpoksi!

Tietoturva

Käsittele hakijatietoja turvallisesti.

Tietosuojan uudet vaatimukset edellyttävät toimia myös rekrytointiprosessissa. Hakujärjestelmämme täyttää kaikki vaativimmatkin tietosuojavaatimukset.

Hakemukset säilytetään ETA-alueella ja keräämme automaattisesti hakijoiden suostumuksen tietojen käsittelyyn. Järjestelmässä on myös mahdollisuus rajata henkilöpiiriä, joka pääsee käsiksi hakijatietoihin. Vastaavasti hakijalla on rajoittamaton pääsy tietoihinsa.

Tietosuojavastaavamme huolehtii siitä, että tietoja säilytetään ja käsitellään asianmukaisesti – aina!

Käyttö

Helppo ja vaivaton käyttö.

Saat hakujärjestelmän käyttöön valitsemalla sen ilmoitusta jättäessäsi. Kirjoita lomakkeeseen niiden henkilöiden sähköpostit, joilla tulee olla pääsy hakijoiden tietoihin. Pian tämän jälkeen jokainen heistä saa kutsun käyttämään järjestelmää suoraan sähköpostiin.

​Voitte käsitellä tietoja hakujärjestelmässä tai ladata ne itsellenne. Hakujärjestelmä on käytössänne 30 päivää hakuajan päättymisen jälkeen, minkä jälkeen hakemukset poistetaan järjestelmästä tai siirretään Paragraaffin työnhakijarekisteriin, mikäli hakija on tähän suostumuksensa antanut.

Paragraaffin kautta saatte hakijatiedot
näkyviin kootusti ja tietosuojavaatimusten
edellyttämällä tavalla.

Näin se toimii

Ilmoituksen jättäminen

Jätätte ilmoituksen normaalisti Oikkari- tai Juristipörssiin.

Linkki järjestelmään

Teille toimitetaan sähköpostitse kutsulinkki, jolla pääsette luomaan tunnukset järjestelmään ja tarkastelemaan saapuneita hakemuksia.

Hakuaika

Hakemukset saapuvat järjestelmään reaaliaikaisesti ja ne ovat saatavilla 30 vuorokautta hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakemuksen poistaminen tai siirtäminen

Poistamme hakijatiedot rekrytointiprosessin päätyttyä. Voitte tallentaa tiedot myös itsellenne ennen sitä.

Onnistunut rekrytointikokemus

Vaivaton ja tietoturvallinen rekrytointiprosessi, joka on tehty hakijalle nopeaksi ja helpoksi.

Hakujärjestelmän käyttö

Hakujärjestelmän käyttöönotto tapahtuu yhteistyössä Paragraaffin kanssa. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja sen kautta pääsee yhdellä klikkauksella käsiksi kaikkiin hakijan lähettämiin tietoihin. Tiedot esitetään selkeästi ja ne ovat helposti tallennettavissa omalle tietokoneelle sekä tulostettavissa suoraan palvelusta.

Käyttöoikeuden saatte linkin avulla, joka lähetetään suoraan antamiinne söhköpostiosoitteisiin. Käyttöoikeudella pääsee selaamaan saapuneita hakemuksia reaaliaikaisesti. Hakijat pääsevät hakemaan työpaikkaa hakujärjestelmän kautta suoraan Paragraaffiin jättämästänne ilmoituksesta. Voitte vastaanottaa hakemuksia järjestelmään myös muilta sivustoilta kuin Paragraaffin portaaleista. Näin pystytte keskittämään kaikki hakemukset yhteen paikkaan.

Rekrytointityökalu on käytössänne koko haun ajan ja 30 päivää sen päättymisestä. Teillä on myös rajoittamaton mahdollisuus tallentaa hakemukset tähän asti. Tämän jälkeen poistamme hakijoiden tiedot järjestelmästämme tai lisäämme heidät Paragraaffin omaan työnhakijarekisteriin, mikäli hakija on antanut tähän nimenomaisen suostumuksen.

Hakemusten vastaanottaminen

Paragraaffi luo työpaikkailmoituksen asiakkaan antamien tietojen mukaisesti ja avaa pääsyn järjestelmään lähettämällä linkin asiakkaalle. Tämän jälkeen asiakkaalla on rajoittamaton pääsy saapuneisiin hakemuksiin. Hakemukset sekä hakemusten liitteet tulevat asiakkaan nähtäville heti kun hakija on ne hyväksytysti syöttänyt järjestelmäämme.

Hakijat täyttävät hakulomakkeen järjestelmän kautta. Hakujärjestelmällä voidaan vastaanottaa .pdf, .docx ja jpg-muotoisia liitteitä. Voimme pyydettäessä lisätä myös lisäkysymyksiä hakemukseen, joihin hakijan on vastattava täyttäessään hakemusta. Tätä varten lomakkeessa, jolla asiakas jättää ilmoituksen on varattu oma kenttänsä.

Ennen hakemuksen lähettämistä hakijalta pyydetään suostumus hänen tietojensa käsittelyyn asiakkaan rekrytointiprosessissa ja erikseen tietojen säilyttämiseen Paragraaffin järjestelmässä.

Lisätietoja hakujärjestelmästä

Kiinnostaako hakujärjestelmä? Otathan yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoja tai teille jäi vielä kysymyksiä.

 

Kirsi Kauppinen
050 5766 752
kirsi.kauppinen@paragraaffi.fi