Asiantuntijaosaamisen uusi aikakausi

Paragraaffin secondment-palvelu on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto resurssoida juridista tarvetta

Työntekijä teille – velvollisuudet meille. Secondment on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve. Huolehdimme puolestasi koko rekrytointiprosessista sekä kaikista työnantajavelvoitteista. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi. Paragraaffin konsultti työskentelee teillä tavallisen työntekijän tavoin mutta on työsuhteessa Paragraaffiin.

Milloin kannattaa valita secondment?

Projektit

  • Yllättävä toimeksianto?
  • Epävarma tarpeen kesto?
  • Suuri virherekrytoinnin riski?

Secondmentilla saat tarvitsemasi juridisen resurssin joustavasti juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset ja maksat vain tehdystä työstä.

Lomat ja ylityöt

  • Toimisto ja työntekijät lomalla?
  • Ruuhkahuippu tulossa?
  • Tarve tilapäiselle sijaistukselle?

Secondmentilla löydät juridisen alan osaajat tilapäisiin tarpeisiin esimerkiksi sijaistuksiin, kesätöihin tai ruuhkahuippujen tasoittamiseen. Toteutamme vuokratoimeksiannot nopeasti ja tehokkaasti, jolloin liiketoimintasi ei kärsi yllättävistä muutoksista tai lomakausista.

Kasvu

  • Aloittava yritys ja tarpeita juridisille osaamiselle?

Yrityksen kasvu luo usein arvaamattomia ja monelle oikeudenalalle ulottuvia yllättäviä tarpeita. Secondmentilla saat käyttöösi juridiikan osaajan kiinteällä tuntihinnalla kustannustehokkaasti.

Miksi valita secondment Paragraaffin kautta?

Joustavuus

Secondmentilla palvelu räätälöidään vastaamaan todellista tarvettasi, oli se sitten kiireellinen, määräaikainen tai vaikeasti ennustettava. Säännöllisellä yhteydenpidolla varmistamme, että palvelumme elää tilanteesi mukaan.

Riskittömyys

Secondmentin kautta saat käyttöösi asiantuntevan resurssin ilman virherekrytoinnin riskiä. Maksat vain tehdyistä työtunneista, ja tilanteesi muuttuessa palvelua voidaan räätälöidä uudestaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseesi – vuokra onkin riskittömin rekrytointikanava.

Asiantuntijuus

Emme ole vain henkilöstöalan ammattilaisia, vaan myös juridiikan asiantuntijoita. Tuemme sinua juridisen tarpeesi tunnistamisessa ja etsimme sinulle oikean osaajan Suomen laajimmista juridisen alan verkostoistamme. Olemme myös Lakimiesliiton Reilu Työnantaja, eli sitoudumme maksamaan konsultille suosituspalkkaa ja otamme työvoiman laadun vakavasti.

Kustannustehokkuus

Juridisen osaamisen vuokraaminen on aina edullisempaa kuin sen ostaminen palveluna. Tarjoamme palvelua kiinteään tuntihintaan, joka sisältää kaikki työnantajakustannukset ja maksat vain tehdystä työstä. Lisäksi henkilöstövuokrauksen avulla säästät aikaa ulkoistamalla hallinnolliset tehtävät meille.

’’Päädyimme Paragraaffin Secondment-palveluun, mikä osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi työsuhdejuristin tehtävän täyttämiseen lyhyen perhevapaan ajaksi. Löysimme useiden ehdokkaiden joukosta tehtävään Paragraaffin konsulttien avulla huipputekijän, joka auttoi asiantuntemuksellaan mm. koronapandemian aikaisten laajojen lomautusten suunnittelussa ja toteutuksessa.’’

Topias Mäkinen, Työsuhdepäällikkö
Restel Oy

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega. Paragraaffin vahvuudet nuorten asiantuntijoiden etsinnässä pääsivät oikeuksiinsa, ja olemme supertyytyväisiä lopputulokseen!’’

Teemu Oksanen, General Counsel
Futurice Group

Miten secondment toimii?

Konsultointi ja profiilin määrittäminen

Asiantuntijamme tutustuvat tarpeisiinne, joiden pohjalta rakennetaan työntekijäprofiili. Näin ollen saatte aina luvattua laatua ja juuri teidän tarpeisiinne sopivaa osaamista.

Sopimusten laadinta ja laadukas rekrytointiprosessi

Teemme kanssanne puitesopimuksen, jonka avulla resursointi on teille helppoa ja nopeaa. Puitesopimus ei sido teitä vielä tilaukseen. Sopivan resurssin haku aloitetaan aina välittömästi jätettyänne tilauksen. Näin voitte varautua tuleviin lomakausiin tai ruuhkapiikkeihin etukäteen.

Työnantajan velvoitteet ja laadunvarmistus

Työntekijä teille – velvoitteet meille. Me kannamme vastuun hakuprosessista ja työnantajavelvoitteista ja te saatte tarvitsemanne resurssin. Asiantuntijamme ovat aina käytettävissänne, ja meille niin teidän kuin konsultin tyytyväisyys ovat sydämen asia.

Työllistä vuokrattu työntekijä

6 kuukauden jälkeen voitte työllistää Paragraaffin konsultin veloituksetta. Secondment on erinomainen tapa rekrytoida riskittömästi ilman rekrytoinnin kustannuksia.

Paragraaffin Secondment -esite

Avaa Paragraaffi Secondment -esite täyttämällä alla oleva lomake!
Voitte olla myös suoraan yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Jarl-Johan Héde
040 5765 709
myynti@paragraaffi.fi

Katariina Tuomela
050 5168 587
myynti@paragraaffi.fi