Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

21.10.2024

Viimeinen hakupäivä

10.11.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://help.fi/

Yrityksen osoite

Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant, Business Development Lead Sanna Noki

puhelinnumero

050 556 6570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

HELP Vakuutus

HELP Vakuutus on tunnettu innovatiivisista palveluistaan, jotka auttavat asiakkaitamme ratkaisemaan juridisia ongelmia ilman tuntiveloitusta.

Etsimme nyt asiakkaallemme HELP Vakuutukselle juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä HELP Vakuutuksen joukkoon, kun otamme ensimmäiset askeleet Suomessa ja lanseeraamme oikeudellista apua vakuutusmuodossa! Yrityksemme on palvellut Pohjoismaissa jo 20 vuoden ajan, ja nyt laajennamme toimintaamme Suomeen.

HELP Vakuutus on tunnettu innovatiivisista palveluistaan, jotka auttavat asiakkaitamme ratkaisemaan juridisia ongelmia ilman tuntiveloitusta. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset, ja tarjoamme heille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää oikeusturvavakuutusta laajasti. Olemme osa suurempaa pohjoismaista yhteisöä, ja toimintamme perustuu arvoihimme: empatiaan, aloitteellisuuteen ja suunnitelmallisuuteen.

Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta vakuutusalalla sekä edistämässä oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa?

Tutustu meihin tarkemmin lisää https://www.help.fi/

 

Ihmisläheinen ja monipuolisista toimeksiannoista innostuva juristi

Juristina vastaat monipuolisten toimeksiantojen ja oikeudellisten kysymysten hoitamisesta asiakkaidemme puolesta. Työssäsi saat keskittyä asiakastyöhön ja olla juridinen tuki asiakkaillesi, sillä palvelusi kuuluvat heidän oikeusturvavakuutukseensa. Toimeksiannot voivat olla asiakkaalle hyvin sensitiivisiä, sillä kyse voi olla identiteettivarkaudesta, yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä tai perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvistä asioista. Tuet myyntiä neuvotteluissa kumppaneiden kanssa ja osallistut liiketoimintasopimusten laatimiseen. Olet myös mukana tuotekehityksessä, jossa autat laatimaan sopimusehtoja ja vakuutusteknisiä asiakirjoja. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja oikeudenalojen laaja-alaisen osaamisen kasvattamiseen. HELP Vakuutus hoitaa kaikki asiakasyhteistyöt alusta loppuun asti oman juristitiimin kesken.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään vuodenvaihteessa.

 

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja mielellään 5 vuoden ajalta kertynyttä juridista työkokemusta. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta, mutta se ei ole ehdoton edellytys alussa. Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa kehittää osaamista monipuolisten toimeksiantojen parissa.

Odotamme sinulta:

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa
  • Mielellään 5 vuotta juridista työkokemusta
  • Edellytykset oikeudenkäyntiluville ja valmiutta hoitaa oikeudenkäyntejä tai kehittyä niiden parissa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja tehdä ratkaisuja monimutkaisissa tilanteissa
  • Ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa kehittää osaamista monipuolisten toimeksiantojen parissa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja empatiaa asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi

 

Mitä voit odottaa meiltä?

Pääset osaksi monimuotoista, ammattitaitoista ja kansainvälistä työyhteisöämme, jonka vahvuuksia ovat yhteisöllisyys ja halu kehittää vakuutusalaa monipuolisesti.  Vastaat itsenäisesti monipuolisten toimeksiantojen ja oikeudenkäyntien hoitamisesta sekä laadukkaiden palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Tarjoamme palveluita pääasiassa yksityishenkilöille, joten pääset työskentelemään ja kehittymään erityisesti siviilioikeuden parissa. Palvelemme asiakkaitamme koko maassa ja tehtävä edellyttää ajoittaista matkustamista, joka liittyy pääasiassa yksittäisiin oikeudenkäynteihin.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden olla osa dynaamista ja kasvavaa organisaatiota, jossa pääset kehittämään taitojasi monipuolisesti
  • Yhteisöllisen ja avoimen työympäristön, jossa työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää
  • Erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet ja tukea urapolullasi

 

Olisitko sinä uusi huippukollegamme?

Rekrytoinnissa yhteistyökumppanina toimii Paragraaffi. Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 10.11.2024.

Hakuajan päätyttyä kaikki hakemukset toimitetaan HELP Vakuutukselle ja valitut hakijat jatkavat haastatteluihin suoraan HELP Vakuutuksen kanssa, jotka on suunniteltu pidettäväksi marraskuun aikana.

 

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Legal Talent Consultant, Business Development Lead Sanna Noki keskustelee mielellään lisää tehtävästä (050 5566 570, sanna.noki@paragraaffi.fi).

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.

Hae työpaikkaa linkin kautta: paragraaffi.teamtailor.com.