Ilmoita avoimesta työpaikasta

Haluatko löytää juridiikan alan parhaat tekijät?

Työpaikkailmoituksiemme avulla tavoitat kohdennetusti ja monikanavaisesti juridiikan alan osaajat sekä opiskelijat. Ilmoituspalvelumme on alan suosituin ja vuosittain kauttamme hakee tuhansia alan osaajia uusiin tehtäviin.  

Miksi ilmoittaa työpaikasta Paragraaffilla?

Kauttamme tavoitat tehokkaasti juuri oikean kohderyhmän työpaikkailmoituksellesi, sillä verkostossamme on yli 3 000 uransa eri vaiheissa olevaa oikeustieteen osaajaa.

Työpaikkailmoituksemme jaetaan eri sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook ja LinkedIn), joissa meillä on yhteensä yli 11 000 seuraajaa. Lisäksi uutiskirjettämme tilaa yli 1 700 osaajaa, jotka haluavat saada säännöllisesti tiedot uusista avoimista työpaikoista.

Ilmoituspalveluitamme on hyödyntänyt yli 600 yritystä laajasti eri toimialoilta ja he luottavat parhaiden tekijöiden löytyvän avullamme. Alan ammattilaiset seuraavat työpaikkaportaalejamme aktiivisesti ja digialustamme tavoittavat vuosittain 100 000 käyttäjää.

Työpaikkailmoituksen jättäminen on vaivatonta ja nopeaa, eikä vaadi muuta kuin lomakkeen täyttämisen tarvittavilla tiedoilla. Ilmoitus julkaistaan jo heti samana päivänä läpikäymisen jälkeen tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilmoituspalvelujamme hyödyntävät asiakkaat saavat tyypillisesti hyvän määrän relevantteja hakijoita. Jos haussa on hyvin vaativa tehtävä, on meillä valmiudet ja osaaminen auttaa sinua haun kanssa myös muiden palveluidemme muodossa. Asiantuntijamme tuntevat alan ja sen erityispiirteet sekä markkinan potentiaalin. Avullamme varmistat parhaiden tekijöiden löytymisen ja rekrytoinnin onnistumisen!

Ilmoituspakettimme

Perus 670€

 • 2000+* näyttöä digialustoilla
 • Haun alussa kokoava some-jako, jossa sen hetken uusimmat avoimet työpaikat
 • Hakuajan päätyttyä raportointi ilmoituksen näkyvyydestä kanavissamme

 

Jätä ilmoitus

Plus 810€

 • 4000+* näyttöä digialustoilla
 • Haun alussa kokoava some-jako (LI, FB, IG), jossa sen hetken uusimmat avoimet työpaikat
 • Hakuajan aikana oma julkaisu LinkedIn ja Facebook -kanavissamme toimittamallanne kuvalla, joka tukee työnantajabrändinne vahvistamista
 • Sisällyttäminen uutiskirjeeseemme
 • Hakuajan päätyttyä raportointi ilmoituksen näkyvyydestä kanavissamme
Jätä ilmoitus

Hybridi 2 500€

Tällä paketilla yhdistät ilmoituksen ketteryyden sekä suorakontaktoinnin tehokkuuden. Plus-paketin sisällön lisäksi:

 • 5 tuntia asiantuntijamme tekemää aktiivista suorakontaktointia ilmoituksen kohderyhmälle hakuajan puitteissa
 • Kohdennettu ja maksullinen markkinointi digialustoilla
 • Mahdollisuus hyödyntää markkinoinnissa toimittamaanne videosisältöä

 
 
 
Paragraaffi pidättää oikeudet tehdä muutoksia pakettien sisältöihin.

*Luvut ovat suuntaa-antavia keskiarvoja.
Hintoihin lisätään ALV.

Jätä ilmoitus

Usein kysytyt kysymykset

Käymme kaikki ilmoitukset läpi ja julkaisemme ne vielä saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kauttamme voit hakea jo valmistuneita, uransa eri vaiheissa olevia juristeja, oikeustieteen opiskelijoita opintojensa eri vaiheista tai tekijöitä oikeudellisiin tukitoimintoihin. Emme kuitenkaan julkaise työpaikkailmoituksia, joissa asiakas hakee kolmannelle oikeuden ammattilaisia. Näitä ovat tapaukset, joissa ilmoituksen jättäjä ei ole asiakas itse, hakijoille annettu yhteyshenkilö ei edusta asiakasyritystä tai hakemuksia ei ohjata suoraan asiakkaalle itselleen.

Työpaikkailmoituksessa on hyvä kertoa omasta organisaatiosta, tehtävänkuvasta ja tiimistä, sekä siitä minkälaisia valmiuksia sopivalta hakijalta odotetaan. Mikäli tarvitset apua hyvän työpaikkailmoituksen kirjoittamisessa, voit kääntyä puoleemme.

Ilmoitusta ei ole mahdollista muokata itse lomakkeen lähettämisen jälkeen. Mikäli ilmoitusta tarvitsee lähettämisen jälkeen vielä muokata, voi olla yhteydessä Pauliina Palkéniin puhelimitse tai sähköpostilla (050 5522 356, pauliina.palken@paragraaffi.fi), joka huolehtii muokkauksista.

Hakuaikaa on mahdollista pidentää haun ollessa vielä käynnissä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla asiasta Pauliina Palkénille (050 5522 356, pauliina.palken@paragraaffi.fi). Ilmoituspakettiin sisältyy 30 vuorokauden näkyvyys, minkä jälkeen seuraavalta uudelta alkavalta 30 päivältä veloitamme 100 €.

Mikäli etsit jo valmistunutta juridiikan ammattilaista, kuuluu ilmoituksesi Juristipörssiin, kun taas Oikkaripörssistä tavoitat oikeustieteen opiskelijat ja Hallintopörssistä tukitoimintojen osaajat. On myös mahdollista julkaista ilmoitus kahdessa pörssissä samanaikaisesti, mikäli uussi tekijä voi olla opintojensa lopussa oleva henkilö tai vastavalmistunut juristi. Jos ilmoitus jätetään kahteen pörssiin samanaikaisesti, tulee julkaisulle 200 € lisähintaa jo valitun paketin hinnan lisäksi.

Ilmoistuksen maksamiseen voi valita joko verkkolaskun, sähköpostilaskun (5 €) tai paperilaskun (5 €). Laskutustietoja kysytään ilmoituksen jättämisen yhteydessä ja lasku lähetetään ilmoituksen julkaisemisen jälkeen.

Kyllä, ilmoitus poistuu automaattisesti sivuiltamme hakuajan umpeuduttua. Tämän jälkeen saatte sähköpostitse koontiviestin ilmoituksen näkyvyydestä eri kanavissamme.

Esikatselussa ilmoitus ei näytä täysin samalta kuin julkaistava versio, esim. bullet-pointit eivät näy oikein. Käymme aina kuitenkin kaikki ilmoitukset läpi ja korjaamme ulkoasun. Toiveita tai huomioita voi jättää lisätiedot-kohtaan, pyrimme toteuttamaan ne parhaamme mukaan.

Talent Acquisition -palvelumme

Kattavat Talent Acquisition palvelumme tarjoavat monipuolisesti ratkaisuita erilaisiin rekrytointitarpeisiin.

Ota yhteyttä

Pauliina Palkén

Recruitment and Customer Success Assistant

Ilmoituspalvelut ja opiskelijayhteistyöt

050 5522 356