Julkaise tutkielma Edilexissä

Paragraaffin kautta voit julkaista oikeustieteellisen tutkielmasi Edilex-palvelussa. Akateemisen työn julkaiseminen yhdessä alamme johtavista portaaleista on tekijälleen merkittävä ansio.

Onneksi olkoon erinomaisen tutkielmasi johdosta!

Paragraaffin kautta voit julkaista oikeustieteellisen tutkielmasi Edilex-palvelussa. Akateemisen työn julkaiseminen yhdessä alamme johtavista portaaleista on tekijälleen merkittävä ansio. Julkaistavien tutkielmien tulee arvosanaltaan olla laudatur tai eximia cum laude approbatur -tasoisia. Tutkielman julkaiseminen Edilex-palvelussa ei rajoita mahdollisuuksiasi julkaista tutkielmaasi myöhemmin muualla.

Palkkioksi tutkielmasi julkaisemisesta saat vuoden käyttöoikeuden Edilex Peruspalveluun tai toivomasi maksimissaan 100 euron hintaisen Editan kustantaman juridisen digikirjan, joka on ilmestynyt aiemmin kuin kuluvana vuonna.

Paragraaffi huolehtii gradusi toimittamisesta julkaistavaksi Edita Lakitieto Oy:lle. Tutkielmasi voit jättää alla olevalla lomakkeella!

Edilex | Edilexin Opinnäytetyöt

Prosessi etenee seuraavasti

Tutkielman toimittaminen Paragraaffille

Lähetä tutkielmasi ja tutkielman tiivistelmä alla olevan lomakkeen kautta. Paragraaffi toimittaa tutkielmasi sekä tiivistelmäsi Edita Lakitieto Oy:lle.

Tutkielman editointityö

Tutkielma editoidaan Edilexin tutkielmapohjan mukaisesti. Tutkielmasi ulkoasu tulee siten muuttumaan alkuperäisestä luomastasi ulkoasusta. Tutkielman editointi Edilexin tutkielmapohjan mukaiseksi on edellytys tutkielman julkaisemiselle.

Tutkielman julkaisu

Tutkielma julkaistaan Edita Lakitieto Oy:n aikataulujen mukaan. Julkaisuprosessi kestää noin kuukauden sen jälkeen, kun tutkielma on toimitettu Edita Lakitieto Oy:lle. Toisinaan prosessissa voi kestää kauemminkin.

Lähetä tutkielma

Mikäli alla oleva lomake ei näy, voit avata sen tästä.

Kysyttävää?

Gradujen julkaisuun ja editointiin liittyvissä kysymyksissä teitä auttaa:

Pauliina Palkén

Recruitment and Customer Success Assistant

050 5522 356