Etsitkö joustavaa ja luotettavaa juridista kumppanuutta, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan? 

Paragraaffi & Laissa yhdistävät voimansa tarjotakseen yrityksille laajan valikoiman ketteriä juridisia palveluita kaikenkokoisissa tarpeissa sekä juridista kumppanuutta liiketoimintanne tukemiseen.

Yritysmaailma muuttuu jatkuvasti, ja yritysten tarpeet vaihtelevat entistä enemmän. Olipa kyse sitten pääjuristin äkillisestä poissaolosta, odottamattomasta lakiprojektista tai yrityksen laajentumisesta, tarvitaan joustavaa ja ripeää reagointia. Yritykset etsivät kumppaneita, jotka ymmärtävät nämä tarpeet ja tarjoavat soveltuvia ratkaisuja. Me haluamme olla juuri sellainen kumppani. 

INTERIM-JURISTIT

 

Tarvitseeko yrityksesi väliaikaista juristijohtajaa tai juristiosaamista tietylle liiketoiminta-alueelle? Interim-juristi eli vuokrajuristi toimii konsultoivana tukena muille juristeille tai ottaa kokonaisvaltaisesti vastuulleen tietyn juridiikan tai liiketoiminnan osa-alueen. 

Interim-palvelu tarjoaa nopeaa ja joustavaa juridista tukea yrityksille erilaisissa tilanteissa, olipa kyse pääjuristin vaihtumisesta, yllättävästä poissaolosta tai määräaikaisesta tarpeesta. 

Lue lisää Interim-palvelusta

LAKIKARTOITUS


Haluatteko kehittää yrityksenne lakitoimintoja kustannustehokkaammiksi ja tuottavammiksi?
 

Tarjoamme konsultointipalveluita, jotka auttavat rakentamaan innovatiivisia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja lakifunktiollenne tukemaan yrityksesi kasvua ja menestystä. 

Lue lisää lakikartoitus-palvelusta

JATKUVA LAKIKUMPPANUUS

 

Etsitkö yrityksellesi lakitarpeisiin ratkaisua, mutta oman juristin palkkaaminen ei ole ajankohtaista tai tarkoituksenmukaista? Tarjoamme yrityksellesi laadukasta ja kattavaa juridista apua.  

Perehdymme syvällisesti liiketoimintaanne ja tarjoamme käytännönläheisiä ja tehokkaita ratkaisuja lakiasioiden hoitamiseen olipa tarpeesi sitten sopimusten laatiminen, oikeudellinen neuvonta tai riidanratkaisu. 

Lue lisää lakikumppanuus-palvelusta

TIIMI

Laissan tiimi edustaa juridista huippuosaamista, jossa yhdistyvät kattava kokemus liiketoiminnan tukemisesta ja syvällinen ymmärrys juridiikan monimuotoisuudesta. Toimimme yritysten sisäisinä juristeina ja olemme tarjonneet lakipalveluita ulkoisina palveluntarjoajina, mikä antaa meille ainutlaatuisen näkökulman ja osaamisen.

Erkki Hyvärinen

Sopimusoikeus, sopimusten laadinta, neuvottelut, lakiasioiden kehittäminen, liiketoiminnan ymmärrys, juridiikan tuki,

vastuullisuus, riskienhallinta, ICT-sektori, johtoryhmätyöskentely, teknologia, palvelukehitys, kaupallinen johtaminen.

Hanna Kotola

Globaalisti toimivat yritykset, lakiasioiden hoito, sopimusneuvottelut, yhtiöhallinto, toimintaperiaatteiden kehittäminen, valvonta, listatun yrityksen hallituksen sihteeri, HR-toiminnot, henkilöstöhallinto, yhtiöoikeus, työoikeus, rahoitus, myynti, tuotekehitys.

Katja Oulasvirta

Rahanpesun estäminen, riskienhallinta, Pohjoismaat, Euroopan unioni, puolustushallinto, telekommunikaatio, finanssiala, konsernijohto, edunvalvonta, immateriaalioikeudet, hankintasopimukset, talousrikollisuuden estäminen.

Päivi Malinen

Yhtiöoikeus, osakassopimukset, rahoituskierrokset, yritysjärjestelyt, listautuminen, corporate governance, riskienhallinta, compliance, lakiasioiden kehittäminen, ratkaisuhakuisuus, konsultointi, liikejuridiikka, finanssisektori, pankki, sijoituspalveluyritys, työeläkevakuutusyhtiö.

Haluatko kuulla lisää?

Klikkaa ”Ota yhteyttä” -painiketta tai täytä yhteydenottolomake. Voit valita suoraan sopivan esikartoitusajan (15 min) sähköisestä kalenterista.

Ota yhteyttä

Paragraaffin asiantuntijat analysoivat tarpeesi ja keräävät tarvittavat tiedot. Saat selkeyttä siitä, miten Laissa voi palvella sinua parhaiten.

Laissan asiantuntijat jatkavat yhteistyökeskustelua kanssasi. Yhdessä syvennätte ymmärrystä tarpeistanne ja tavoitteistanne sekä budjetistanne.

Kun toimeksiantosi on vahvistettu, yhteistyö Laissan kanssa alkaa. 

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai yllä olevan lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709