Suorahaku

Suorahaku on erinomainen valinta, kun haluat löytää uuden osaajan tiimiisi avaimet käteen –periaatteella.

Olemme toimineet vuosia juridisen alan työelämätalona tarjoten työelämäpalveluita valtakunnallisesti eri toimijoille. Tunnemme juridisen substanssin, markkinan potentiaalin sekä alan erikoispiirteet.

Suomen laajin juridiikan alan osaajaverkostomme tavoittaa niin työelämän eri vaiheissa olevat juristit, kuin oikeustieteiden opiskelijat.​ Työpaikkaportaalimme Juristi- ja Oikkaripörssi ovat alan suosituimpia.​

Tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa.​


’’Löysimme Paragraaffin avulla erinomaisia juristeja työyhteisöömme. Konsultit ymmärsivät oikeudelliset tarpeemme ja antoivat arvokkaita näkökulmia asiantuntijaprofiilia määriteltäessä.

Hakuprosessi eteni johdonmukaisesti ja koimme, että meidät pidettiin koko ajan kartalla haun etenemisestä. Kandidaateista tehdyt arvioinnit olivat kattavia ja helpottivat päätöksentekoamme prosessin lopussa. Meillä oli hyvä asiakaskokemus ja voimme lämpimästi suositella Paragraaffia juridiikan alan rekrytointeihin.’’

Anna Tapio, Oikeudellisen yksikön päällikkö

Teollisuusliitto ry

’’Olemme erittäin tyytyväisiä, että toteutimme juristin suorahaun Paragraaffin kanssa. He onnistuivat tavoittamaan juuri oikean asiantuntijajoukon ja hakijat ylittivät kaikki odotuksemme.​

​Saimme henkilöarvioinneilla arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi, ja Paragraaffin tarjoama konsultaatiotuki toi meille lisäarvoa koko prosessin ajan.”

Katarina Rosenström, Laki ja Compliance -johtaja

Titanium Oyj

Suorahakuprosessi

Tehtävän kuvaus ja haun avaaminen

Kirkastamme haettavan tehtävän ja työnantajan vetovoimatekijät kanssanne. Luomme asiantuntijoita puhuttelevan työpaikkailmoituksen ja huolehdimme työpaikan hakuilmoituksen kohderyhmän tietoon.

Haastattelut & potentiaalin arviointi

​Kartoitamme ja kontaktoimme tehtävään potentiaalisia asiantuntijoita. Toimimme hakijoiden yhteyshenkilönä ja käymme keskustelua heidän kanssaan. Toteutamme haastattelut ja esittelemme potentiaaliset ehdokkaat teille.

Erinomainen hakijakokemus

Kommunikoimme aktiivisesti hakijoiden suuntaan, tarjoamme heille palautetta sekä kartoitamme ei-valituille hakijoille jatkomahdollisuuksia. Valittu asiantuntija siirtyy on-boarding -vaiheeseen ja käymme yhteistyön yhdessä läpi.

Työsuhteen aloitus & On-boarding

Meillä toimeksianto ei pääty asiantuntijan valintaan, vaan huolehdimme sekä teidän, että valitun osaajan yhteistyön sujuvasta aloituksesta sekä integroitumisesta organisaationne.

Henkilöarvioinnit

Voitte yhdistää suorahakuun sertifioitujen konsulttiemme suorittamia, Master Internationalin tuottamia rekrytointiin suunniteltuja henkilöarviointeja.

Henkilöarviointien avulla saatte tärkeää tietoa hakijan:

1. ongelmanratkaisu- ja oppimiskyvystä
2. työpersoonallisuudesta
3. soveltuvuudesta yrityskulttuuriinne sekä haettavaan tehtävään

Lue lisää

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

050 5766 752

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead

050 5566 570