Suorahaku

Avaimet käteen -ratkaisu juristin löytämiseksi. Etsitkö kumppania, joka puhuu juristien kanssa samaa kieltä ja taitaa modernin rekrytoinnin?

Olemme juridisen alan johtava työelämätalo ja meidän vahvuutenamme on juridiikan alan laajin ja monipuolisin verkosto, syvällinen rekrytointiosaaminen sekä tuorein työmarkkinatieto mahdollistamassa rekrytoinneissa onnistumisen.

Suorahaku on erinomainen valinta erilaisiin tilanteisiin:

1. Avainrooleihin

Kun tarvitsette täsmällisesti valittuja ja päteviä asiantuntijoita tai johtajia, suorahaku mahdollistaa parhaiden ehdokkaiden löytämisen.

2. Erityisosaamisen rekrytointiin

Kun etsitte erityisesti tietyn alan osaajaa, suorahaku auttaa tavoittamaan juuri oikeat henkilöt laajasta verkostostamme aktiivisen hakutyön tukemana.

3. Yrityksen kasvuvaiheisiin

Oman lakifunktion rakentaminen tai juristitiimien kasvattaminen tuleva ajankohtaisiksi yrityksen liiketoiminnan ja henkilöstömäärän kasvaessa.

Suorahakupalvelumme avulla löydämme teille ehdokkaita, jotka eivät ainoastaan täytä pätevyysvaatimuksia, vaan myös täydentävät organisaationne kulttuuria ja nykyisen tiiminne dynamiikkaa.

Tuotamme vuosittain Suomen laajinta juridisen alan työelämätutkimusta ja hyödynnämme sekä konsultoinnissa että rekrytoinneissa aina tuoreinta tutkimustietoa.

”Paragraaffin yksi suurimmista vahvuuksista oli kyky houkutella hakijoita, jotka olivat paitsi päteviä myös sitoutuneita ja aidosti innostuneita tehtävästä. Haluamme korostaa erityisesti sitä, miten hyvin Paragraaffin tarjoama palvelu vastasi tarpeitamme ja toi erityisesti ajansäästöä ja tunnetta siitä, että kaikki sujuu suunnitellusti ja onnistuneesti. Voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Paragraaffin kanssa vaativissa juristirekrytoinneissa.”

Ilona Kangas, Toiminnanjohtaja

YTK Työelämä ry

’’Olemme erittäin tyytyväisiä, että toteutimme juristin suorahaun Paragraaffin kanssa. He onnistuivat tavoittamaan juuri oikean asiantuntijajoukon ja hakijat ylittivät kaikki odotuksemme.​

​Saimme henkilöarvioinneilla arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi, ja Paragraaffin tarjoama konsultaatiotuki toi meille lisäarvoa koko prosessin ajan.”

Katarina Rosenström, Laki ja Compliance -johtaja

Titanium Oyj

Suorahakuprosessi

Organisaationne, strategiaan ja tiimiinne tutustuminen

Perehdymme syvällisemmin organisaationne strategiaan, kulttuuriin ja tiiminne dynamiikkaan.  Määrittelemme yhdessä haettavan henkilön profiilin ja sovimme aikataulujen lisäksi tarkemmasta hakustrategiasta.

Hakuvaihe

Toteutamme haun hybridihakuna,  käytämme tehokkaita kanavia ja verkostojamme varmistaaksemme, että ilmoitus tavoittaa laajan ja laadukkaan yleisön. Yhdessä hakuilmoituksen kanssa suorahaku muodostaa mahdollisimman laajan hakijapoolin. Kartoitamme haun aikana laajan joukon osaajia henkilökohtaisin yhteydenotoin.

Haastattelut: henkilön potentiaalin ja motivaation arviointi

Huolehdimme rekrytointiprosessin laadukkuudesta ja läpinäkyvyydestä. Kutsumme syventäviin haastatteluihin potentiaalisimmat ehdokkaat, ja esittelemme heidät teille lisätietojen kera. Pidämme teidät jatkuvasti ajan tasalla jokaisessa prosessin vaiheessa, jotta tiedätte aina, missä mennään.

Samalla varmistamme, että hakijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen: kommunikoimme heidän kanssaan aktiivisesti, annamme palautetta.

Henkilön valinta, työsuhteen aloitus & On-boarding

Konsultoimme ja tuemme teitä valinnassanne. Autamme ei-valittuja löytämään muita sopivia mahdollisuuksia. Meillä toimeksianto ei pääty asiantuntijan valintaan, vaan huolehdimme sekä teidän, että valitun osaajan yhteistyön sujuvasta aloituksesta sekä hänen integroitumisesta organisaationne ja tiimiinne.

Henkilöarvioinnit

Voitte yhdistää suorahakuun sertifioitujen konsulttiemme käyttämiä Master Internationalin juristien ja asiantuntijoiden rekrytointiin suunniteltuja henkilöarviointeja.

Henkilöarviointien avulla saatte tärkeää tietoa hakijan:

1. Ongelmanratkaisu- ja oppimiskyvystä
2. Työpersoonallisuudesta
3. Soveltuvuudesta yrityskulttuuriinne sekä haettavaan tehtävään

Lue lisää

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Senior Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709

Erica Holmlund, Legal Talent Consultant, Business Unit Lead, Paragraaffi Oy

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead

050 5766 752

Sanna Noki, Legal Talent Consultant, Business Development Lead, Paragraaffi Oy

Sanna Noki

Legal Talent Consultant, Business Development Lead

050 5566 570