Työnhakijoille

Olet sitten urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi asiantuntija, tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää juuri seuraava askel urallasi tai ottaa ensiaskeleet kohti työelämää. Sivuiltamme löydät paitsi avoimia työpaikkoja, myös ajankohtaista työelämäsisältöä, joka auttaa sinua kehittymään ja pysymään ajan hermoilla alan muutoksissa.

Työnhakijalle

Oikkaripörssi on oikeustieteen opiskelijoille suunnattu työpaikkaportaali, josta löydät juridisen alan avoimet työpaikat.

Juristipörssi on valmistuneille juridiikan alan osaajille suunnattu työpaikkaportaali aina asianajajista vastavalmistuneisiin juristeihin.

Hallintopörssistä löydät hallinnollisten positioiden avoimet työpaikat.​

Oletko valmistumisen kynnyksellä, hiljattain valmistunut tai jo pidemmällä urallasi oleva juristi? Onko uusi työpaikka tai suunta uralla sinulle ajankohtaista?

Maksuton uraohjauksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella työnhausta sekä työelämästä alaa tuntevan ammattilaisemme kanssa!

Paragraaffi rekrytoi juridisen alan osaajia, niin oikeustieteen opiskelijoita kuin jo valmistuneita juristeja, lakimiehiä ja asianajajia suoraan alamme parhaille työnantajille. Voit jättää CV-pankkiimme avoimen hakemuksen, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, kun sinulle sopiva työpaikka osuu kohdalle.

Mietityttääkö työnhaku? Täältä löydät parhaat vinkkimme onnistuneeseen työnhakuun sekä erilaista työelämä aiheista sisältöä webinaarien, podcastin sekä oppaiden muodossa.

Paragraaffin kautta voit julkaista oikeustieteellisen tutkielmasi Edilex-palvelussa. Tutkielman julkaiseminen Edilex-palvelussa ei rajoita mahdollisuuksiasisi julkaista tutkielmaasi myöhemmin muualla. Paragraaffi huolehtii gradusi toimittamisesta julkaistavaksi Edita Publishing Oy:lle.

Uraohjaus

Maksuton uraohjauksemme tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea omaan uraan tai työnhakuun liittyen, auttaen samalla sinua tunnistamaan omia motivaatiotekijöitäsi ja kehittämään uraasi haluamaasi suuntaan. Uraohjauksia tekevät konsulttimme ovat alansa asiantuntijoita, ja käyvät päivittäin keskusteluja juridiikan alan työnantajien, osaajien ja työnhakijoiden kanssa.

Uraohjaus

Osaajaverkosto

Paragraaffi rekrytoi juridisen alan osaajia, niin oikeustieteen opiskelijoita kuin jo pidemmälle työelämässä ehtineitä juristeja, lakimiehiä, asianajajia ja lakiasiainjohtajia suoraan alamme parhaille työnantajille. Liittymällä osaajaverkostoomme saat ajankohtaista tietoa juridisen alan työelämästä sekä avoimista työpaikoista.

Osaajaverkosto
Tutustu työnantajiin

Teemme yhteistyötä juridisen alan arvostetuimpien työnantajien kanssa. Mietityttääkö mitä eri työnantajat odottavat työnhakijoilta tai minkälaista arki työnantajalla on? Tutustu tarkemmin eri työnantajien urasivujen kautta!